- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szdanika
tag
Sziasztok!
Van már több mint egy éve egy Acer Aspire 5112NWLMi laptopom,és mostanában olyant vettem észre hogy a készenléti állapotból egyszerűen nem akar visszajönni a windowsba...Annyi történik csak,hogy ugye próbál visszaállni a rendszer,de a képernyő tiszta fekete,fel se villan,ezalatt a vinyó jelző ledje villog mintha töltene be a win,de nem,utána ha várok vele kicsit újraindul,de sajna akkor se történik semmi,csak pörgeti a vinyót is na meg néha ránéz az optikai meghajtóra is így az is hangot ad ki magából...Ezt játssza el párszor,de utána ki kell nyomni majd magától elindul és miután eltűnik az Acer logo utána van három sípolás és az F1 nyomásával megy csak tovább a windows bootolásig!
Mi lehet ennek az oka,mert ezt szerintem azóta tapasztalom amióta BIOS-t frissítettem.Azt is egyik ismerősöm mondta hogy csináld csak,mert ártani nem árt,így feltettem a legújabb 3.13-as verziót! Kérdésem az,hogy okozhat-e a BIOS frissítés ilyen gondot,és hogy egy másik megoldaná-e a problémát,esetleg másban keresendő a hiba? Találkozott valaki már hasonló gonddal
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest