Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szdanika
tag
Sziasztok!
Van már több mint egy éve egy Acer Aspire 5112NWLMi laptopom,és mostanában olyant vettem észre hogy a készenléti állapotból egyszerűen nem akar visszajönni a windowsba...Annyi történik csak,hogy ugye próbál visszaállni a rendszer,de a képernyő tiszta fekete,fel se villan,ezalatt a vinyó jelző ledje villog mintha töltene be a win,de nem,utána ha várok vele kicsit újraindul,de sajna akkor se történik semmi,csak pörgeti a vinyót is na meg néha ránéz az optikai meghajtóra is így az is hangot ad ki magából...Ezt játssza el párszor,de utána ki kell nyomni majd magától elindul és miután eltűnik az Acer logo utána van három sípolás és az F1 nyomásával megy csak tovább a windows bootolásig!
Mi lehet ennek az oka,mert ezt szerintem azóta tapasztalom amióta BIOS-t frissítettem.Azt is egyik ismerősöm mondta hogy csináld csak,mert ártani nem árt,így feltettem a legújabb 3.13-as verziót! Kérdésem az,hogy okozhat-e a BIOS frissítés ilyen gondot,és hogy egy másik megoldaná-e a problémát,esetleg másban keresendő a hiba? Találkozott valaki már hasonló gonddal
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2020 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx