- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenovo90
újonc
válasz
_Berci_ #14106 üzenetére
Köszönöm a választ.
Tegnap este kikapcsoltam és lehajtottam a notebookomat, ma reggel bekapcsoltam és ismét jó lett.
Ma telefonon beszéltem egy "szakemberrel" is aki gpu problémára gyanakszik, mármint hogy használat alatt túlmelegszik a gpu. Hát reggel óta használom, szóval az állítólagos "szakember" kijelentésében kételkedem. Józan paraszti ésszel valami érintkezési hibára szavaznék (ahogy Te is mondtad szalagkábel hiba)
Kérdésedre válaszolva: somogy informatika az üzlet neve, több dolog is írható még a számlájukra, szóval nem ajánlom őket senkinek... -
lenovo90
újonc
Sziasztok!
4 éves Lenovo y570 notebookom van, augusztusban pasztázva lett egy szervizben, miután hazahoztam pár nappal később a webkamerájával voltak gondok (csak úgy lehetett használni a webkamerát, ha egy bizonyos szögbe hajlítottam a kijelzőt), de ez miatt nem problémáztam.
Pár hónappal később egy újabb probléma adódott, a notebookom kijelzője 4 (szabálytalan) részre osztódott, eleinte mindezt orvosolni tudtam azzal, ha újra indítottam a gépemet, de most már ez sem segít, sőt ma újra telepítettem a videokártyák (integrál és dedikált) drivereit is, de ez sem hatott. Ez a probléma már az indítástól kezdve fellép ( a BIOS-ban is ).
Jelenleg úgy tudom csak "normálisan" használni a notebookomat, hogy egy monitort csatlakoztattam a notebookomhoz.
Megmondom őszintén, hogy ezen a téren laikus vagyok és tanácstalan, nem tudom kihez fordulhatnék, mert a legutóbbi szervizben enyhén szólva is barbár munkát végeztek a gépemmel. Jelenleg pedig nagy szükségem lenne a notebookomra, mivel ezen írom a szakdolgozatomat.
Tudom, hogy fórumon keresztül nem lehet pontos diagnózist felállítani, de ha szervizbe kell vinnem a gépemet, akkor egy kicsit felkészültebben szeretnék odamenni és nem szeretném azt, hogy hülyének nézzenek és átverjenek a javítást illetően.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy Szerintetek mindezt mi okozhatja.Válaszaitokat előre is köszönöm.
Ui. Egy képet is csatoltam a problémáról.http://prohardver.hu/dl/upc/2016-02/17/597286_e5lbfn1kbjd7n6tl_12755407_961926617194799_82580113_o_2.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged