- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapo83
aktív tag
Sajnos több féle bekötéssel is a piacon vannak ezek a kütyük. A kedvenc példám erre a párom SONY SP telója amihez olyan fülest adtak gyárilag hogy mindennel jó csak azzal nem. Meg kell próbálni egy másik kábelt ha azzal sem megy akkor létezik ilyen átalakító ami USB-n keresztül csatlakozik.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
RunnyJuggler #13388 üzenetére
Ezzel a problémával igen. De azért azt ne nagyon hirdesd amikor átadod hogy túl melegben volt a gép mert képesek még az aktuális politikai helyzet miatt is visszadobni hogy a hiba forrása "Nem rendeltetés szerű használat" Tudom hogy hülyeség de sajnos nincsenek jó tapasztalataim a Lenovo szervizekkel pláne ha garanciázásról van szó....
-
Csapo83
aktív tag
válasz
RunnyJuggler #13386 üzenetére
Ha nincsen szerencséd akkor az inverter adta meg magát ezért megy ugyan a kijelző de mivel nincsen világítása így kb semmit nem látsz.....
Ha szerencséd van akkor csak a kábelezése lazult ki.
Annyi biztos hogy Inverter gond.... -
Csapo83
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekes hibával találkoztam és bevallom egy kicsit tanácstalan vagyok az ügyben. Már egy jó ideje foglalkozom javítással de most valahogy semmi okos nem jut eszembe.
A hiba a következő:
Adott egy HP 6550B noti. Kapott egy tisztítást mert már gyalázat ami benne volt....
Minden úgy ahogy kell tisztítás, pasztázás stb...
Összerakás után nem akart bekapcsolni ( gondoltam valamit biztos nem dugtam be mert már hulla fáradt voltam ).
Némi pihenés után gép ismét szétszed kiemelt figyelemmel aztán összerak....
Megint csak ugyan az. Akkuról nem kapcsol be ( pontosabban bekapcsol felpörög, kikapcsol )
A Tápot amint rádugom egyből indít pedíg még hozzá sem értem a gombhoz aztán megint kikapcsol és újraindul.
Következett ismét a szétszed ellenőriz, tesztel ( RAM, CPU ) ( HDD, ODD kivéve ) semmi hiba....
Hidegindítás megvolt semmi változás.....
Alaplapon amit lehetett és tudtam bemértem semmi hiba.....
VISZONT a chipset (Déli) ha rádugom a tápot és nem kapcsolom be akkor is melegszik mint egy barom....Hibajelzés:
-Hangjelzés nincsen!
-LED jelés: töltés LED villog a töltés és a tele álapot köztVan gy sejtésem a hibával kapcsolatban de azért gondoltam konzultálok veletek is az ügyben.
Előre válaszolva pár felvetésre:
-Zárlat nincsen ellenőriztem többször is.
-Tisztítás szakszerűen zajlott, nem tört/szakadt le semmi
-Minden a helyére és jól van bekötve, minden csavar, alátét pontosan a gyári helyén van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest