- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinter 008
csendes tag
válasz
Clown-corp #10480 üzenetére
Ez volt az elso amire gondoltam,de mar 5x bontottam szejjel es semmi nem er hozza.Most kivettem az elemet es igy mukodik,igaz most is ahogy aramot kap indul magatol.Lehetseges hogy az elem csinal/csinalt valami galibat?
-
Sinter 008
csendes tag
Üdv mindenki.Ma neki ugrottam HP Compaq nc6320 Notebook-om takaritásának (nem eloszor csinalok ilyet)problémázott a bekapcsoló gomb és azt is alaposan megtisztogattam kiporoltam.Szépen széjjel szedtem a laptopot jól kiporoltam,lepasztáztam a procit.amikor pedig összeraktam nem működött a bekpacs gomb egyáltalán.Újra széjjel szedtem,s amikor összeraktam ujra és bedugtam aram alá magától bekapcsolt (az aksi jo ideje nem mukodik)Ez mitol lehet?tud valaki segiteni?.Eljatszotta ezt a figurat, hogy mire osszecsavaroztam volna mar igysem kapcsolt be,aztan mikor megint szetszedttem ujra bekapcsolt.Ezt a dolgot eljatszottuk vagy 5 x/egyelore most bekapcsolt teljesen magatol.Nme reagal a bekpacs gond abszolute semmit
Valakinek van otlete mi lehet a baj?
-
Sinter 008
csendes tag
,..
-
Sinter 008
csendes tag
Hello.Lenne egy kérdésem,lehet kategóriát tévesztek,de végülis VGA probléma.Tegnap hoztak be hozzám egy Acer Aspire 1620 tipusu Laptopot takaritásra és Op cserére.Minden szép és jó,de egyetlen szépséghibája a sztorinak hogy a videokártya drivert nem telepiti fel.már próbáltam mindenféle drivert,de semmit sem fogad el.Valakinek valami ötlet?vagy valaki találkozott már ilyesmivel?3 féle XP Op rendszerrel teszteltem és mindegyiknél ez a hiba.!Szerintem meghalt a VGA,és a hibaüzenetben is ez található.Valaki találkozott már ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest