- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz
KillHates #7515 üzenetére
Hú, fogadd együttérzésem. Én mogyorós fehércsokisat ettem és Triolade-t. Na az a kedvencem.
(Elnézést, ezt csak a hsz-t a falbaverős ikonig értettem.
Tehát: )
Win 8 install -> drivereket a win automatikusan megtalálta felrakta pillanatok alatt -> örültem mint mittomén -> eltelt egy hónap. Ez volt a sorrend. -
sphe
senior tag
válasz
KillHates #7468 üzenetére
Reinstall után akkor ne is legyen win8 update? Annyi a Win Defendernek?
#7466 Dell XPS: oh, csak most, de ráleltem a kérdésedre. A választ nem tudom, de ha egyszer beviszem melólyre, érdekel az eredmény? (bár bízom addig kijavítják ezt a hibát és az új driver megoldja)
-
sphe
senior tag
válasz
Dell XPS #7439 üzenetére
Köszönöm a kérdéseket, tippeket.
Régebben is volt hasonló probléma, akkor a wifi újracsatlakoztatásával, egy kis (kábeles,wifi kikapcs) pihentetéssel megoldódott.#7438 Muerte75: Reinstall után egy hónapig kvázi jól bírta a wifi. Most viszont nem akar visszajönni. Azt hittem eddig, hogy a szolgáltató/modemmel van a probléma, úgyhogy vagy, pihentetéssel újracsatlakoztatással magához tért. Most a rendszervisszaállítás sem segített.
#7437 mobileman: köszi a tippet. Hasonlóképp gondolkoztunk ebben, csak kiderült, hogy a szomszéd hentesnél nem volt éppen kipróbálásra egy fölösleges e1505 wifi kártya.
#7439 Dell XPS: remélem, hogy a megfelelő válaszokat adom a kérdésedre, a kövektezőket írja ki "A kapcsolat azonosítása sikertelen" "Nincsen hálózat" "A kapcsolat korlátozott"
-
sphe
senior tag
Mélyen tisztelt fórumtársak!
Dell Inspiron E1505 / 6400 laptopomon elszállt a wifi. Kábellel viszont megy a net.
Egyik nap még volt, másnap bekapcsoláskor semmi. Csatlakoztatva van a gép szerint (wifi jel, kiírja csatlakoztatva), de a böngészők, vírusírtók közül egyik sem megy fel már a netre. Ez a korábbi XP rendszernél is előfurdult egy-két percre, gondoltam reinstall megoldja az általam softweresnek vélt hibát. Ma elindítottam a gépet, újraindítottam, semmi. A mobiltelefonokkal tökéletes a wifi, néhány év tökéletes működés után mindkét oprendszerem alatt gond lettt a wifivel, tehát a laptoppal lehet baj. Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest