- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhonny125
csendes tag
soha nem csináltam még garanciás dolgot hálistennek...szóval vagy várok vagy szétszedem.
ha várok akkor ugye gariban megcsinálják remélhetőleg ingyen...viszont ha szétszedem és esetleg nem sikerül ugysem elindulnia (habár szerintem a vinyót le lehetne formázni és müködne a dolog) akkor nagyjából mekkora összeg lehet egy szervizelés tegyük fel egy új vinyó meg a beszerelés, hibakeresés stb munkadíja? nagyjából csak persze....20-30-70e ? lövésem sincs ezekről ezért kérdezem. -
jhonny125
csendes tag
nem fogom tudni kiszedni sajnos a gari miatt(
viszont azt nem értem hogy végülis mi köze van a biosomnak a vinyómhoz...attól még látnom kellene valami post screent vagy valamit inditásnál nem? utána kereshetné vagy problémázhatna hogy nincs vinyó stb stb...
valami alternativ módszer nincs resetelésre?) extra billentyűkombó vagy valami) -
jhonny125
csendes tag
Hát ezt nem tudom én sem....semmi reakció egyetlen gombra, kombinációra sem...bekapcsolás után rögtön hiányzó bootmgr....és ennyi.
Szerintem rosszkor akadt össze a windows összeomlás és az a nyamvadt timestamp funkció, csak igy elég esélytelen bebootolnom cdről...semmi ötletem sincs hogy mivel lehetne működésre bírni. 5 hónapos gép, kifogástalanul működött egyébként eddig semmi probléma nem volt vele. Szétszedni pedig nem akarom gari miatt, egyébként sem hiszem hogy bármit tudnék vele kezdeni) -
jhonny125
csendes tag
Sziasztok!
remélem valaki tud segíteni)
a probléma a következő
Van egy MSI cr640 laptopom ami most eléggé meghalt..sehogyan sem tudom megoldani gyakorlatilag semmit nem találtam msi fórumon sem erről, de hasonlóról sem.
windows 7 van rajta, bootolható pendrivot készítettem, majd utána ujrainditás után összeomlott hiányzó bootmgr hiba,
(itt lehet h én csesztem el valamit) ez eddig még ok lenne, volt már hozzá szerencsém viszont a nagyobbik gond hogy elméletileg van a laptopon egy timestamp funkció ami adatvesztés stb ellen letudja zárni a vinyót, valószinuleg ez sikeresen bekapcsolt és lezárta (habár nem tudom biztosra csak másra már nem tudok gondolni), ennek utánajártam msi fórumon fenn volt egy iso fájl ennek a funkciónak a feloldására a szokásos instrukciókkal, bootolás a cdről és a probléma megoldva.
Viszont nálam a bootolás annyiban kimerul hogy bármit csinálok addig jut a laptop hogy hiányzó bootmgr és ujrainditás ...semmire nem reagál, biosba nem tudok belépni ebből következik hogy nem tudom átállítani sem a cdről bootolást szóval fogalmam sincs hogy hogyan tudnám használni az msi unlock cd-t.
Próbáltam már mindenféle windows cd-t, recovery cd-t, gyári cd-t, de semmi.Valakinek van valami ötlete esetleg? eléggé fontos lenne, szervizbe nem tudom most elvinni egy ideig sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest