- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhonny125
csendes tag
soha nem csináltam még garanciás dolgot hálistennek...szóval vagy várok vagy szétszedem.
ha várok akkor ugye gariban megcsinálják remélhetőleg ingyen...viszont ha szétszedem és esetleg nem sikerül ugysem elindulnia (habár szerintem a vinyót le lehetne formázni és müködne a dolog) akkor nagyjából mekkora összeg lehet egy szervizelés tegyük fel egy új vinyó meg a beszerelés, hibakeresés stb munkadíja? nagyjából csak persze....20-30-70e ? lövésem sincs ezekről ezért kérdezem. -
jhonny125
csendes tag
nem fogom tudni kiszedni sajnos a gari miatt(
viszont azt nem értem hogy végülis mi köze van a biosomnak a vinyómhoz...attól még látnom kellene valami post screent vagy valamit inditásnál nem? utána kereshetné vagy problémázhatna hogy nincs vinyó stb stb...
valami alternativ módszer nincs resetelésre?) extra billentyűkombó vagy valami) -
jhonny125
csendes tag
Hát ezt nem tudom én sem....semmi reakció egyetlen gombra, kombinációra sem...bekapcsolás után rögtön hiányzó bootmgr....és ennyi.
Szerintem rosszkor akadt össze a windows összeomlás és az a nyamvadt timestamp funkció, csak igy elég esélytelen bebootolnom cdről...semmi ötletem sincs hogy mivel lehetne működésre bírni. 5 hónapos gép, kifogástalanul működött egyébként eddig semmi probléma nem volt vele. Szétszedni pedig nem akarom gari miatt, egyébként sem hiszem hogy bármit tudnék vele kezdeni) -
jhonny125
csendes tag
Sziasztok!
remélem valaki tud segíteni)
a probléma a következő
Van egy MSI cr640 laptopom ami most eléggé meghalt..sehogyan sem tudom megoldani gyakorlatilag semmit nem találtam msi fórumon sem erről, de hasonlóról sem.
windows 7 van rajta, bootolható pendrivot készítettem, majd utána ujrainditás után összeomlott hiányzó bootmgr hiba,
(itt lehet h én csesztem el valamit) ez eddig még ok lenne, volt már hozzá szerencsém viszont a nagyobbik gond hogy elméletileg van a laptopon egy timestamp funkció ami adatvesztés stb ellen letudja zárni a vinyót, valószinuleg ez sikeresen bekapcsolt és lezárta (habár nem tudom biztosra csak másra már nem tudok gondolni), ennek utánajártam msi fórumon fenn volt egy iso fájl ennek a funkciónak a feloldására a szokásos instrukciókkal, bootolás a cdről és a probléma megoldva.
Viszont nálam a bootolás annyiban kimerul hogy bármit csinálok addig jut a laptop hogy hiányzó bootmgr és ujrainditás ...semmire nem reagál, biosba nem tudok belépni ebből következik hogy nem tudom átállítani sem a cdről bootolást szóval fogalmam sincs hogy hogyan tudnám használni az msi unlock cd-t.
Próbáltam már mindenféle windows cd-t, recovery cd-t, gyári cd-t, de semmi.Valakinek van valami ötlete esetleg? eléggé fontos lenne, szervizbe nem tudom most elvinni egy ideig sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest