Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhonny125
csendes tag
Sziasztok!
remélem valaki tud segíteni)
a probléma a következő
Van egy MSI cr640 laptopom ami most eléggé meghalt..sehogyan sem tudom megoldani gyakorlatilag semmit nem találtam msi fórumon sem erről, de hasonlóról sem.
windows 7 van rajta, bootolható pendrivot készítettem, majd utána ujrainditás után összeomlott hiányzó bootmgr hiba,
(itt lehet h én csesztem el valamit) ez eddig még ok lenne, volt már hozzá szerencsém viszont a nagyobbik gond hogy elméletileg van a laptopon egy timestamp funkció ami adatvesztés stb ellen letudja zárni a vinyót, valószinuleg ez sikeresen bekapcsolt és lezárta (habár nem tudom biztosra csak másra már nem tudok gondolni), ennek utánajártam msi fórumon fenn volt egy iso fájl ennek a funkciónak a feloldására a szokásos instrukciókkal, bootolás a cdről és a probléma megoldva.
Viszont nálam a bootolás annyiban kimerul hogy bármit csinálok addig jut a laptop hogy hiányzó bootmgr és ujrainditás ...semmire nem reagál, biosba nem tudok belépni ebből következik hogy nem tudom átállítani sem a cdről bootolást szóval fogalmam sincs hogy hogyan tudnám használni az msi unlock cd-t.
Próbáltam már mindenféle windows cd-t, recovery cd-t, gyári cd-t, de semmi.Valakinek van valami ötlete esetleg? eléggé fontos lenne, szervizbe nem tudom most elvinni egy ideig sajnos...

Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx