- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe08
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem használtan egy Hp pavilon dv6000-es gépet.
(Compaq presario 6000-el megegyezik)
Ma egész éjjel ment, reggel meg nem tudtam vele mit csinálni.Pontos tünet:
Bekapcsolom, világít rajta az sd kártya olvasó lámpa, meg a wifi lámpa és nem indul a monitor.
5-ből egyszer sikerül úgy elindítani, hogy nem égnek rajta ezek a lámpák és akkor betölt a POST.
Innen választhatok, hogy BIOS-ba megyek vagy honnan induljon az op.rendszer, de nemtudom, hogy a vinyó is elszállt, vagy csak az alaplap szivat és nem ismeri fel a vinyót.
Mindenesetre a vinyót nem tudom kipróbálni, mert ez a HP-s valami külön csatlakozós.
Próbáltam USB-s vinyóról másik XP-t indítani, XP töltőképig el is jutott, de utána kékhalál.Tudtok javasolni, valami Portable Xp-t, vagy akár Win 7-et amivel megtudom nézni, hogy legalább betöltene-e a gép?
Vagy valami jó Hiren Boot cd-t amivel le tudom ellenőrizni a gépet?(Ha veszek egy másik vinyót, és az alaplapi csatlakozó hibás, akkor feleslegesen lesz két vinyóm is, ezért még nem akarok venni. Egyébként valami alaplapi hibára tippelek.)
Tippet vagy valami segítséget kérnék!
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- EAFC 26
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gitáros topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx