- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
A következő a gondom a laptopommal (lenovo thinkpad e580, már lassan 7 éves, de eddig semmi baja nem volt). A múltkor akksiról használtam, és már kiírta, hogy közel a vég, majd le is merült, kép el, és alvó mód (a bekapcsoló gomb lassú ütemben villogott). Rádugtam a hálózatra, de csak nem akart magához térni. Én meg türelmetlen voltam, és kikapcsoltam (hosszan nyomva tartva a bekapcs gombot), majd újra be. Ettől kezdve az a baja lett, hogy bekapcsolás után bejön a bejelentkezés képernyő, beírom a jelszót, és enter, és utána kb. 30-40 percig csak homokórázik, pörög, pörög, közben a gép félhangosan búg. Aztán a 30-40 perc letelte után meg bejelentkezik és rendesen tudom haszálni. Mit tudok csinálni, hogy visszaálljon a rendes rend, azaz hogy azonnal bejelentkezzen? Mi a baja egyáltalán?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SUSE Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest