- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
A következő a gondom a laptopommal (lenovo thinkpad e580, már lassan 7 éves, de eddig semmi baja nem volt). A múltkor akksiról használtam, és már kiírta, hogy közel a vég, majd le is merült, kép el, és alvó mód (a bekapcsoló gomb lassú ütemben villogott). Rádugtam a hálózatra, de csak nem akart magához térni. Én meg türelmetlen voltam, és kikapcsoltam (hosszan nyomva tartva a bekapcs gombot), majd újra be. Ettől kezdve az a baja lett, hogy bekapcsolás után bejön a bejelentkezés képernyő, beírom a jelszót, és enter, és utána kb. 30-40 percig csak homokórázik, pörög, pörög, közben a gép félhangosan búg. Aztán a 30-40 perc letelte után meg bejelentkezik és rendesen tudom haszálni. Mit tudok csinálni, hogy visszaálljon a rendes rend, azaz hogy azonnal bejelentkezzen? Mi a baja egyáltalán?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Reklámblokkolók topikja
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Pavilion Ryzen 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / Full HD
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj INTEL Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő