Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowley
csendes tag
válasz
(Bundás) #9084 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Igen Fn+F8, viszont nem csinál rá semmit.
BIOS-ban be van kapcsolva ezért gondoltam, hogy ha egy Win7 telepítővel indítom a gépet akkor ott az Fn+F8 "állapotától" függetlenül is kellene mennie, de már ott se megy.Feltettem az UltraNav drivert hátha segít de nem.
Még egy Live Linux-al meg fogom nézni mit csinál.
-
domesz
aktív tag
válasz
(Bundás) #9015 üzenetére
Előtte is voltak gondok, de egyik napról a másikra.
Több programmal is monitoroztam így az értékek pontosak.
A GPU-t is monitoroztam és nem veszi vissza a teljesítményt játék alatt, már amennyire lehet játszani.
Most pl az új Bioshockal próbáltam és az már a menüben is nagyon akad.Kb fél éve van meg a gép. Nemrég takarítottam így az sem lehet probléma.
-
Tibitabi
tag
válasz
(Bundás) #9006 üzenetére
Közben a szüleim el is juttatták egy kirendelt szervizbe. A gép bekapcsolódott!
A szerelő állítólag megpiszkált valamit és azt mondta nekik, hogy a benne felgyülemlett nagy mennyiségű por okozta a gép nem indulását. Holnapra teljesen kitakarítja, elmondása szerint így is vissza adhatná, de két nap múlva újra előjöhet a bibi...
- Tényleg emiatt nem indulhatott? Ilyenkor konkrétan hova rakódik le a por ami gondot okoz a gépnek? Nekem elég furcsának tűnik... Nem lehet, hogy mégis valami komolyabb a gondja van?
- Ti sokszor találkoztok ilyennel, hogy a por miatt csak háttérvilágítás van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged