- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kyle.Katarn
csendes tag
Én is ezt javaslom, mert egy alaplapcsere elég drága lehet, ha meg annyira mászol bele amennyire értesz hozzá, nem árthatsz.
-Ha jól értem, és CSAK akku+töltő kombóval kapcsol be anélkül SEMMIT nem csinál, megpróbálhatsz kivenni pár dolgot amihez könnyen hozzáférsz és csak tápról (jó tápegységről) próbálni beindítani, nem tudom mennyi eredménye lesz, de egy próbát megér, és ingyen van. Szerintem hajrá! Csak óvatosan.
Sok sikert! -
-
Kyle.Katarn
csendes tag
Hali, a te "jelenségedet"
-hibádat is olvastam, találkoztam már hasonlóan fura dologgal, csak az meg lett oldva.. és a helyzet az hogy nem tudom hogy... Ez tényleg már-már a számítástechnika alkonyzónájába tartozik.
Sajnos túl sok konstruktívat nem tudok mondani, csak h nem biztos hogy azonnal szervizbe kell vele rohanni- úgy értem ha eddig nem kísérleteztél vele akkor megpróbálhatod lokalizálni a problémát magad -azt mondtad új aksi és töltő nem változtat rajta, tehát akkor majdnem 100as h a gépen belül van a gond- persze ez csak javaslat, mert én is volt hogy hasonló "megoldatlan rejtéllyel" álltam szemben és végül -nemt'om hogy- megoldottam.
De persze biztos megoldás az egyértelműen a szerviz! -
Dell XPS
veterán
Hali,
Természetesen tudsz menni bármilyen szervizbe, és ma minden munkának/megrendeléseknek örülnek. Amennyiben van még türelmed, és érdemesnek tartod hogy közelebb kerülj a problémához, akkor én még ezt megtenném.
Amennyiben az alapon lenne probléma, így nem mindegy melyik irányban indulsz el, mert igen borsós ár jöhet ki a végére...
-
Dell XPS
veterán
Hali,
Ez egy X akta! Amikor elindul utána akár több napig is menne? Egyik adapterrel sem indult el akku nélkül? Ez a jelenség hirtelen állt be, vagy egy folyamat vége? Amikor elindult a gép semmi változást nem látsz a gépen, nem zavart ez be semmit? Mindkettő akkumulátort ugyan úgy tölti, az az 4%-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Kutya topik
- Dolce Gusto
- Gamepad
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged