Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kyle.Katarn
csendes tag
Én is ezt javaslom, mert egy alaplapcsere elég drága lehet, ha meg annyira mászol bele amennyire értesz hozzá, nem árthatsz.
-Ha jól értem, és CSAK akku+töltő kombóval kapcsol be anélkül SEMMIT nem csinál, megpróbálhatsz kivenni pár dolgot amihez könnyen hozzáférsz és csak tápról (jó tápegységről) próbálni beindítani, nem tudom mennyi eredménye lesz, de egy próbát megér, és ingyen van. Szerintem hajrá! Csak óvatosan.
Sok sikert! -
-
Kyle.Katarn
csendes tag
Hali, a te "jelenségedet"
-hibádat is olvastam, találkoztam már hasonlóan fura dologgal, csak az meg lett oldva.. és a helyzet az hogy nem tudom hogy... Ez tényleg már-már a számítástechnika alkonyzónájába tartozik.
Sajnos túl sok konstruktívat nem tudok mondani, csak h nem biztos hogy azonnal szervizbe kell vele rohanni- úgy értem ha eddig nem kísérleteztél vele akkor megpróbálhatod lokalizálni a problémát magad -azt mondtad új aksi és töltő nem változtat rajta, tehát akkor majdnem 100as h a gépen belül van a gond- persze ez csak javaslat, mert én is volt hogy hasonló "megoldatlan rejtéllyel" álltam szemben és végül -nemt'om hogy
- megoldottam.
De persze biztos megoldás az egyértelműen a szerviz! -
Dell XPS
veterán
Hali,
Természetesen tudsz menni bármilyen szervizbe, és ma minden munkának/megrendeléseknek örülnek. Amennyiben van még türelmed, és érdemesnek tartod hogy közelebb kerülj a problémához, akkor én még ezt megtenném.
Amennyiben az alapon lenne probléma, így nem mindegy melyik irányban indulsz el, mert igen borsós ár jöhet ki a végére...
-
Dell XPS
veterán
Hali,
Ez egy X akta! Amikor elindul utána akár több napig is menne? Egyik adapterrel sem indult el akku nélkül? Ez a jelenség hirtelen állt be, vagy egy folyamat vége? Amikor elindult a gép semmi változást nem látsz a gépen, nem zavart ez be semmit? Mindkettő akkumulátort ugyan úgy tölti, az az 4%-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az alaplapon elhelyezkedő tápcsatlakozó szokott kontakthibás lenni, (egyik láb elenged) ezért javasoltam. Azért még kíváncsi lennék mi lenne ha kivennéd a HDD-t, ill. és a RAM-kat felváltva.....
-hibádat is olvastam, találkoztam már hasonlóan fura dologgal, csak az meg lett oldva.. és a helyzet az hogy nem tudom hogy... Ez tényleg már-már a számítástechnika alkonyzónájába tartozik.
- megoldottam.
Pyttawrx