- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuNy3Z
csendes tag
válasz
Dell XPS #5943 üzenetére
Hali!
Megmondom őszintén nem mindenre tudok választ adni, mert egy csaj ismerősömé volt.
A hibajelenséget nem előzte meg semmi, egyikről napról a másikra.
Ha bekapcsol, akkor megy napokig is, de most ezt tesztelem, reggelig bírja akkor nincs gond mert 24 órája biztosan menni fog.
Miután újra be tudom kapcsolni, semmilyen változás nem történik, sőt ugyanott folytatok mindent ahol abbahagytam, az akksi % néhol változik, lemegy 0-ra, utána már 4% lesz, a max amit eddig mutatott 6% volt általánosságba, és 10 óra pár perc van neki hátra, ez össze vissza változik szerintem teljesen logikátlanul.
Az új akksival és töltővel ugyanezt csinálta, a % -t ugyanennyinek mutatta, pedig zsír új volt.
Az adapter akku nélküli használatot pedig holnap még letesztelem, ma már nem merem mert tartok tőle nem fog bekapcsolni
De az új töltővel már nem tudom kipróbálni, mert az nincs nálam.
Ezzel a hibával tudok menni egy sima Pc szervízbe az egyik boltba, vagy ASUS szervíz?
Gari értelemszerűen már nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged