- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia. Volt seagate is igen, konkrétam volt samsung, wd, seagate is. Azonnal indul velük. A saját seagate, és egy vadi új seagate pedig nem megy, felpörög, de lenovo logoig jutok velük, viszont másik gépbe meg mindkettő hibátlan. Csak asztali pc-be próbáltam, de ha ott mennek, akkor azoknak jónak kell lennie. Most betettem az uj seagatet egy paeq notiba, gond nélkül megy. Köszi a választ.
-
kreten67
senior tag
Dell service partner garanciális szerviznek dolgozom és a tapasztalataim szerint a 7440 nem egy problémás gép. Az i5 procival szerelt gépekből még nem láttam hibásat kivéve villám-csapott vagy folyadékkárost.
Az i7 procival szerelteknél előfordult alaplapi tápáramökri hibás.
Amennyiben nem boldogulsz ,küld ide hozzánk és vagy a saját lapodat javítom vagy cserélem másikra garantáltan a legolcsóbban az országban. -
kreten67
senior tag
Létezik 7440 nvidia vga kivitelben is bár ritka verzió -- a tiéd ilyen ?
A sima intel vga a proci magba van integrálva és nem jellemző rá a meghibásodás.
Egyébként a 7440 egy stabil gép ,nem igazán meghibásodósak -- én legalább 100db-ot értékesítettem és még egyikben sem állt meg az alaplap,de azért is tartok tartalék alaplapokat ,mert gondoltam előbb utóbb valakinek szüksége lesz rá az ügyfeleim közül. -
-
playmore
tag
Ma fogom visszavinni személyesen a második gépet és meg fogom kérdezni az üzletben nekik mi a véleményük róla vagy arról, hogy miért nem világít semelyik led a gépen bedugott (de kikapcsolt) állapotban. A BIOSt végignéztem már az első gépnél és nem volt benne semmilyen akkura utaló funkció. Van egy külön, ún. "Battery Utility" gyári program a notebookhoz ami elvileg pontosan azt állítja, hogy hány százalékig legyen töltve és alapból full chargeon van.
Tudom mivel ez a hiba ilyen egyedi és hihetetlen senki akit kérdeztem nem tud másra gondolni mint, hogy én rontottam el valamit. Őszintén szólva én se tudom mit gondoljak. Jó pár notebookot üzembe helyeztem már, de soha semmilyen gondom nem volt az akkuval, azt se tudtam, hogy létezik ilyen kifejezés, hogy "csatlakoztatva nem tölt".
-
Totalse
csendes tag
Köszi a tippeket. Ahogy néztem, bios már csak 1 létezik, ami frissebb a mostaninál, azt lehet, hogy megpróbálom. Egyébként valaki ilyennel találkozott már, hogy esetleg a mérettel lenne gondja egy laptopnak? Tehát hogy az 500-as vinyót már nem kezelni normálisan. Van valami ilyen limit?
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Sztem ez "COF" hiba, és valszeg javítható. Kérdezd meg [axlrose32] -t hátha...
(13227) mazza neked is őt tudom ajánlani kijelző ügyben : [axlrose32]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest