- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia. Volt seagate is igen, konkrétam volt samsung, wd, seagate is. Azonnal indul velük. A saját seagate, és egy vadi új seagate pedig nem megy, felpörög, de lenovo logoig jutok velük, viszont másik gépbe meg mindkettő hibátlan. Csak asztali pc-be próbáltam, de ha ott mennek, akkor azoknak jónak kell lennie. Most betettem az uj seagatet egy paeq notiba, gond nélkül megy. Köszi a választ.
-
kreten67
senior tag
Dell service partner garanciális szerviznek dolgozom és a tapasztalataim szerint a 7440 nem egy problémás gép. Az i5 procival szerelt gépekből még nem láttam hibásat kivéve villám-csapott vagy folyadékkárost.
Az i7 procival szerelteknél előfordult alaplapi tápáramökri hibás.
Amennyiben nem boldogulsz ,küld ide hozzánk és vagy a saját lapodat javítom vagy cserélem másikra garantáltan a legolcsóbban az országban. -
kreten67
senior tag
Létezik 7440 nvidia vga kivitelben is bár ritka verzió -- a tiéd ilyen ?
A sima intel vga a proci magba van integrálva és nem jellemző rá a meghibásodás.
Egyébként a 7440 egy stabil gép ,nem igazán meghibásodósak -- én legalább 100db-ot értékesítettem és még egyikben sem állt meg az alaplap,de azért is tartok tartalék alaplapokat ,mert gondoltam előbb utóbb valakinek szüksége lesz rá az ügyfeleim közül. -
-
playmore
tag
Ma fogom visszavinni személyesen a második gépet és meg fogom kérdezni az üzletben nekik mi a véleményük róla vagy arról, hogy miért nem világít semelyik led a gépen bedugott (de kikapcsolt) állapotban. A BIOSt végignéztem már az első gépnél és nem volt benne semmilyen akkura utaló funkció. Van egy külön, ún. "Battery Utility" gyári program a notebookhoz ami elvileg pontosan azt állítja, hogy hány százalékig legyen töltve és alapból full chargeon van.
Tudom mivel ez a hiba ilyen egyedi és hihetetlen senki akit kérdeztem nem tud másra gondolni mint, hogy én rontottam el valamit. Őszintén szólva én se tudom mit gondoljak. Jó pár notebookot üzembe helyeztem már, de soha semmilyen gondom nem volt az akkuval, azt se tudtam, hogy létezik ilyen kifejezés, hogy "csatlakoztatva nem tölt".
-
Totalse
csendes tag
Köszi a tippeket. Ahogy néztem, bios már csak 1 létezik, ami frissebb a mostaninál, azt lehet, hogy megpróbálom. Egyébként valaki ilyennel találkozott már, hogy esetleg a mérettel lenne gondja egy laptopnak? Tehát hogy az 500-as vinyót már nem kezelni normálisan. Van valami ilyen limit?
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Sztem ez "COF" hiba, és valszeg javítható. Kérdezd meg [axlrose32] -t hátha...
(13227) mazza neked is őt tudom ajánlani kijelző ügyben : [axlrose32]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asztalos klub
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest