Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
MNMLSP
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem nagyon szoktam beírogatni fórumokba, de most elérkezett az ideje; mivel tanácstalan vagyok kissé.
Adott egy AsusX551M notebook, és már a harmadik HDD-t fogyasztja el.Gyárilag volt bent egy Toshiba és egyszer csak feladta a harcot. Rendszeresen fagyott tőle a gép és csak komoly nehézségek (=idő) árán tudtam lementeni róla az adatokat. (HDD Sentinel kondíció 1%.)
Mivel nem volt időm kivárni a garanciális szervizt kicseréltem egy új 500 gigás WD-re. Eltelt 3 hónap és megint off lett a merevlemez. Ekkor WD winyó ki, szervizbe elküldve.
Cserélték egy HGST-re. Ez volt januárban. Most az is feladta a harcot.
HDD sentinel kondíció 9%. A felületi térkép 3%-nál 4 rossz szektorig jutott de ez is beállt.Van esetleg tippetek hogy mi ölheti le a HDD-ket a notiban?
Vagy hogy milyen úton induljak el?
Ezen kívül mindene jól működik.
Gondoltam arra hogy az alaplap a hibás, vagy a tápegység, de a sötétben tapogatózom.Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest