- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
válasz
Totalse #13384 üzenetére
De,közönséges partícionálásra gondoltam.
USB-n rádugod egy másik gépre,formázod,utána mondjuk 100-200-200 GB-os partíciókra osztod.
A BIOS-nak nem kell több lemeznek látni,elég ha látja az új HDD-t.
Ha minden OK,akkor a telepítő fog ezután 3 lemezt látni.
A második kérdésedre sajnos nem tudom a választ. -
NEMO1968
őstag
válasz
Totalse #13376 üzenetére
Régebbi gépeknél előfordulhat.
Érdemes lenne megpróbálni 3 felé osztani a vinyót,hogy egyik része se legyen nagyobb 250-nél,és megnézni úgy mit csinál.
Nekem egyszer egy nagyon régi gépnél bevált,hogy USB házban feleztem meg egy nagy HDD-t.
Vagy a másik tippem az,hogy az 500-as vinyó több tányéros,nagyobb az áramfelvétele,és azért hülyéskedik.
Ekkor viszont nem tudsz mit csinálni vele. -
fungi
aktív tag
válasz
Totalse #13376 üzenetére
Ilyen hivatalos korlátot nem láttam, google-on csak a 250 Gb szerepel, szerintem azért vinnie kéne nagyobbakat is,
de ki tudja. Bios frissítéssel óvatosan kell bánni, ha még nem volt, jobb ha elolvasod a pontos menetet...
Ezt tenném utoljára, persze lehet hogy épp ez segít... -
fungi
aktív tag
válasz
Totalse #13368 üzenetére
Egy ötlet, ha a Hitachiról mondjuk Macrium Reflect-tel átklónozod a Windowst valamelyik új merevlemezre, akkor is bajok vannak? Másik, /lehet baromság/, nálam volt hogy utángyártott vagy rossz de működő hálózati töltő okozott merevlemez anomáliát váratlanul,/persze kérdés,akkor a Hitachi miért is jó mégis/
Végül amíg nincs megoldás és a Hitachi megy abban a gépben, addig lehetetlen kicserélni a Hdd-ket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest