- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
pukkancska #2406 üzenetére
A VGA az VGA, ha integrált, ha nem
Nem?
Egyszer láttam ilyen problémát amikor nem VGA hibás volt a gép, akkor villámcsapás volt a gép közelében, és a belső táp szállt el.
Ha 8400GS van benne, akkor gyakorlatilag elég sok hülye hibát tud csinálni egy Acer.
-
Atos23
senior tag
válasz
pukkancska #2400 üzenetére
És ezt kérdezed az aláírásodban lévő szöveg mellett? Milyen rossz laptop felvásárló bizniszmen, aki ennyit sem tud? A VGA hiba okozza, hogy kilövi magát a géped.
-
Cseppfiu
csendes tag
válasz
pukkancska #2341 üzenetére
Nincs átolvastam a kézikönyvét és nincs benne semmi ilyesmi.
A funkció billentyűkkel : hálózati kapcsolatokat, akksi szintet, fényerőt, és hangerőt lehet módosítani. Mikor megvettem akkor a sajátgépbe belépve az egyéb eszközöknél a bluetoot melett volt egy kis ikon amivel lehetett használni. Csak valahogy letörlődött -
kraken
tag
válasz
pukkancska #2328 üzenetére
Nagyon köszi
,milyen ramot fogad,valahonnan lehet informálódni?
-
McJoker
tag
válasz
pukkancska #2317 üzenetére
Automatice Fn+Num lock-ra gondoltam, ne kérdezd miért.
Mindenesetre köszi!
-
McJoker
tag
válasz
pukkancska #2312 üzenetére
Összesen 3 db lakatos led van a gépen, az egyikben egy A betű, ezt a caps lock kapcsolja, a másikban két nyíl: le-fel, ezt kapcsolja a num lock, a harmadikban pedig egy 1-es, ezt kb. semmi nem kapcsolja, már mindent végig próbáltam.
-
lil33
csendes tag
válasz
pukkancska #2270 üzenetére
Köszönöm, hogy írtál, nem volt még, igen, biztosan ráférne, köszi. Nem nagyon merném szétszedni, az asztali gépet szétkaptam könnyebben, erre inkább majd megkérek valakit, aki gyakorlottabb benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest