- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Na az annyira nem régi, így béna kijelzővel megéri a 40-et. De inkább vegyél mást, mert elég gyanús vételnek tűnik. Lehet valaki összekókányolta, talán még javított is. Nem említetted, de ha PH-s vagy Vaterás vétel, csak óvatosan mert sok itt a javított kókány gép, de ha az öreg szomszédnéni hirdeti, akkor venném.
Pl. Én is ha javított gépet hirdetek, odaírom hogy ha régen gatter volt.
-
NEMO1968
őstag
Szia!
Szalagkábel hibánál mozgatásra változik a csíkozódás,esetleg el is tűnik.
Bizonyos esetekben,helyzetekben tökéletes lesz,attól függően,hogy érintkeznek a vezetékek.
Néha a színek sem olyanok,mint kellene.
Szal a szalagkábelnél,ha +mozgatod,állandóan változik valami,míg a panelhibánál úgy marad.
30-40k-ért érdemes lehet +venni,kb. 20k lenne hozzá 1 új kijelző. -
-
Pavi
csendes tag
Jó lenne egy fénykép a csatlakozóról. Egyébként az olcsón kapható univerzális töltők is jók, de az aprón találsz használtakat is. A teljesítmény és a csatlakozó a lényeg.
Használt vásárlásánál mindenképpen próbáld ki, engem egy kedves fórumtárs szépen megszivatott. 5000-ért árult Compaq töltőt, nem próbáltam ki, bíztam benne. Aztán kinyírt egy laptopot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Wise (ex-TransferWise)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fujifilm X
- iPad topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Quadro FX 570 eladó
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest