Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseppfiu
csendes tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Nincs átolvastam a kézikönyvét és nincs benne semmi ilyesmi.
A funkció billentyűkkel : hálózati kapcsolatokat, akksi szintet, fényerőt, és hangerőt lehet módosítani. Mikor megvettem akkor a sajátgépbe belépve az egyéb eszközöknél a bluetoot melett volt egy kis ikon amivel lehetett használni. Csak valahogy letörlődött
-
Cseppfiu
csendes tag
Sziasztok
Van egy Dell mini 1011-es netbook-om és nem lehet feltelepíteni a webkamera driver-ét.
A gépen XP van most telepítettem újra és ez sem hozott eredményt. Azt olvastam,hogy Win7-en kifogástalanul működik de én nem szeretném újból telepítgetni.
Szrintem biztosan szofver és nem pedig hardver hiba mert mikor megvettem (2009 dec) akkor működött és azóta semmilyen ütés leesés vagy hasonló nem történt.
Ja és az eszközkezelőben sem lát semmit a vebkamról.
Szóval ha tudtok valamit segíteni akkor nagyon szivesen fogadok minden segítséget vagy tanácsot.
Üdv: Cseppfiu
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Path of Exile 2
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx