- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
hát acer invertert még nem néztem, de általában úgy néz ki a dolog, hogy a bemenő oldala 3 csatlakozás van. két szélső szokott lenni a táp (általában 0 és 5 volt) és a középső a vezérlés. Amivel én találkoztam ott a vezérlő lábat ha testre raktam akkor világított a maximumon. -
dubin
csendes tag
-
spieler
csendes tag
Egy próba erejéig mindegy, de egy ugyanakkorával tapasztaltak volnának igazán mérvadóak.
Nincs túl sok tapasztalatom a laptop inverterekkel kapcsolatban, mert ritkán kell foglalkoznom ilyen hibával. Úgy gondolom, hogy ezeknek az invertereknek talán nincs is védelme, mint a desktop tft-knél, vagy legalább tágabb áramfelvételi határok közt engedélyezett a működése. Ezért nem legyengült csőre gondolnék, hanem inkább arra, hogy mondjuk átütött valahol a ccfl vezetéke, és testhez húz. Ha mondjuk egyáltalán nincs védelme az inverternek a rajta lévő biztosítékon kívül, akkor a cső-, és inverterhibát is kizárnám, és máshol keresgélnék. Sajnos lehet hibás a gondolatmenetem, ezért kérem javítson ki valaki, ha tévedek.
-
spieler
csendes tag
Szia!
Egy cső van benne.
Meg kéne mérni az inverteren, hogy a háttérvilágítással együtt nem szűnik-e meg az azt engedélyező jelszint. Ha igen, akkor az arra engedne következtetni, hogy a lid switch szórakozik. Ellenkező esetben rá kéne akasztani egy másik kijelző csövét, és megnézni, hogy mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest