Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SakalGSM2
csendes tag
Az eredeti akkuja 1-2 percet ment feltöltve. Lett véve egy új u.gy. akku, azzal egyszer elkezdett tölteni, de 5 perc után 0%-ot ir rá a winfos. Azóta akárhányszor visszateszem az akkut (u.gy.) nem töltődik semmit.0%.
Rendeltek hozzá egy használt gyári akkut, ami elvileg 1 órát bír. Ezzel a notival szintén 0%. Nem tölt semmit, be se kapcs vele. De mindhárom akkunál villog a töltésjelző LED.
Fujitsu Siemens Pi1536.Az eredeti akksija is ami ment 1-2 percet, mostmár az sem megy.0%. Nem is tölti...
Csak vilog a led egy ideig aztán semmi...
" 0% áll rendelkezésre (csatlakoztatva, nem töltődik) " Winfos 7 üzenete
-
morfondőr
addikt
Próbáltam már az omega drivert, de azzal sem ment! Keresgéltem olyan progit, amivel manuálisan vissza tudom venni a frekiket, de nem sok sikerrel jártam. Próbáltam párat (AtiTool, Ati tray tools, powerstrip, RivaTuner) de egyik sem volt jó valami miatt. Esetleg ezeken kívül létezik más hasonló, ami jó egy mobil x700-ashoz?
[Szerkesztve] -
morfondőr
addikt
Innen szedtem le a drivert: [link]
Ami a gyártó honlapján van az meg tavaly szeptemberi, azóta nem frissítették és még control centert sem tartalmaz, ha jól tudom, meg a powerplay sincs benne.
Akkor egyszerűen driver probléma lenne? Nem lehet valahogy megoldani? Esetleg van más progi, amivel egyszerűen és biztonságosan le tudom venni az órajelet?
Köszi az eddigi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx