- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SakalGSM2
csendes tag
Az eredeti akkuja 1-2 percet ment feltöltve. Lett véve egy új u.gy. akku, azzal egyszer elkezdett tölteni, de 5 perc után 0%-ot ir rá a winfos. Azóta akárhányszor visszateszem az akkut (u.gy.) nem töltődik semmit.0%.
Rendeltek hozzá egy használt gyári akkut, ami elvileg 1 órát bír. Ezzel a notival szintén 0%. Nem tölt semmit, be se kapcs vele. De mindhárom akkunál villog a töltésjelző LED.
Fujitsu Siemens Pi1536.Az eredeti akksija is ami ment 1-2 percet, mostmár az sem megy.0%. Nem is tölti...
Csak vilog a led egy ideig aztán semmi...
" 0% áll rendelkezésre (csatlakoztatva, nem töltődik) " Winfos 7 üzenete -
morfondőr
addikt
Próbáltam már az omega drivert, de azzal sem ment! Keresgéltem olyan progit, amivel manuálisan vissza tudom venni a frekiket, de nem sok sikerrel jártam. Próbáltam párat (AtiTool, Ati tray tools, powerstrip, RivaTuner) de egyik sem volt jó valami miatt. Esetleg ezeken kívül létezik más hasonló, ami jó egy mobil x700-ashoz?
[Szerkesztve] -
morfondőr
addikt
Innen szedtem le a drivert: [link]
Ami a gyártó honlapján van az meg tavaly szeptemberi, azóta nem frissítették és még control centert sem tartalmaz, ha jól tudom, meg a powerplay sincs benne.
Akkor egyszerűen driver probléma lenne? Nem lehet valahogy megoldani? Esetleg van más progi, amivel egyszerűen és biztonságosan le tudom venni az órajelet?
Köszi az eddigi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest