- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SakalGSM2
csendes tag
Az eredeti akkuja 1-2 percet ment feltöltve. Lett véve egy új u.gy. akku, azzal egyszer elkezdett tölteni, de 5 perc után 0%-ot ir rá a winfos. Azóta akárhányszor visszateszem az akkut (u.gy.) nem töltődik semmit.0%.
Rendeltek hozzá egy használt gyári akkut, ami elvileg 1 órát bír. Ezzel a notival szintén 0%. Nem tölt semmit, be se kapcs vele. De mindhárom akkunál villog a töltésjelző LED.
Fujitsu Siemens Pi1536.Az eredeti akksija is ami ment 1-2 percet, mostmár az sem megy.0%. Nem is tölti...
Csak vilog a led egy ideig aztán semmi...
" 0% áll rendelkezésre (csatlakoztatva, nem töltődik) " Winfos 7 üzenete -
morfondőr
addikt
Próbáltam már az omega drivert, de azzal sem ment! Keresgéltem olyan progit, amivel manuálisan vissza tudom venni a frekiket, de nem sok sikerrel jártam. Próbáltam párat (AtiTool, Ati tray tools, powerstrip, RivaTuner) de egyik sem volt jó valami miatt. Esetleg ezeken kívül létezik más hasonló, ami jó egy mobil x700-ashoz?
[Szerkesztve] -
morfondőr
addikt
Innen szedtem le a drivert: [link]
Ami a gyártó honlapján van az meg tavaly szeptemberi, azóta nem frissítették és még control centert sem tartalmaz, ha jól tudom, meg a powerplay sincs benne.
Akkor egyszerűen driver probléma lenne? Nem lehet valahogy megoldani? Esetleg van más progi, amivel egyszerűen és biztonságosan le tudom venni az órajelet?
Köszi az eddigi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPad topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest