Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
siraly84 #410 üzenetére
Nekem már több, mint egy éve van egy Amilo m1437g-m, és semmi baja sincs. Régebben memóbővítés után fagyott sokat, de amióta normális ram van benne egyszer sem fagyott le, pedig nyúzom játékkal, több napi folyamatos működéssel, stb. Barátnőm m6450-ese sem fagyott még sosem, és teljesen normálisan működik.
Ennek ellenére én is inkább arra a megállapításra hajlok, hogy szerencsénk volt, mert tényleg sok rosszat hall az ember a FuSi-ról. De ha jól jár valaki, akkor tényleg jól jár, mert olcsó pénzért kap nagy tudású gépet! -
morfondőr
addikt
Próbáltam már az omega drivert, de azzal sem ment! Keresgéltem olyan progit, amivel manuálisan vissza tudom venni a frekiket, de nem sok sikerrel jártam. Próbáltam párat (AtiTool, Ati tray tools, powerstrip, RivaTuner) de egyik sem volt jó valami miatt. Esetleg ezeken kívül létezik más hasonló, ami jó egy mobil x700-ashoz?
[Szerkesztve] -
morfondőr
addikt
Innen szedtem le a drivert: [link]
Ami a gyártó honlapján van az meg tavaly szeptemberi, azóta nem frissítették és még control centert sem tartalmaz, ha jól tudom, meg a powerplay sincs benne.
Akkor egyszerűen driver probléma lenne? Nem lehet valahogy megoldani? Esetleg van más progi, amivel egyszerűen és biztonságosan le tudom venni az órajelet?
Köszi az eddigi segítséget! -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Nekem egy 3 hónapos FuSi Amilo M1437G-s notim van radeon x700-as vga-val. A problémám az, hogy nem működik a Powerplay! 6.1-es catalyst van fönnt és egyszerűen nem veszi vissza a GPU órajelét a gép, csak akkor, ha hálózatról üzemelem és a proci teljes gőzzel megy. Ha akksiról megy a gép, akkor egyátalán nem vaszi le az órajeleket, hiába állítom a catalystben. Még akkor sem, ha megnyomom a silent gombot a gépen. További furcsaság, hogy amikor töltőn van, akkor leveszi 105Mhz-re, de ha ilyenkor megnyomom a silent gombot, akkor a procit visszaveszi, de a GPU visszaugrik 350Mhz-re. Mitől lehet ez? A catalystben van a hiba, vagy a gépben? Egy másik emberkének is ugyanez volt a baja, egy másik topicban kereste a megoldást, de nem talált!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest