Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyle.Katarn
csendes tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Oké.
A gond nem oldódott meg ugyan, de már előrébb vagyok -a pasztás dologban nem vagyok jártas ezért hittem hogy ha szétszedi az ember újra is illik kenni. Szóval lassan de haladok/haladunk.
Kösz!Bár a szét- és újra összeszerelése egy ilyen "szörnyetegnek" nem kis meló, nekem (segítséggel) majd' egy napomat kitette, oké mondjuk én különválogattam minden csavart meg ilyenek, de sz'tem gyűjtök még infót hogy ne keljen esetleg HARMADSZORRA is szétszedin és összerakni

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Opel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2670QM I 8GB I 500GB I 15,6" HD+ I FirePro I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kösz!
Pyttawrx