- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
germinator66 #7811 üzenetére
HP problémád megoldódott? Sorry, éjszaka rövidre fogtam az "Intel-ATI" Switchable Graphics problémáit, amit mostanság nagyon sok esetben tapasztaltam (nem jó illesztő, nem működik a CCC, nem lehet beállítani, csak Win frissítéssel jó az Intel driver, nincs támogatottság,), ami azt feltételezte, hogy a kettő "nagy" cég között esetleg a háttérben nincs minden rendben.
-
Dell XPS
veterán
válasz
germinator66 #7807 üzenetére
Szia,
Megnézném még egy Linux LiveCD-vel, hogy azzal látja-e, esetleg egy ki/be, ránézni külső házban Sentinel-lel az állapotára. Kétesélyes, vagy halott ahogy sejted, vagy visszahozható, Win frissítéseknél szokott előfordulni...
-
Dell XPS
veterán
válasz
jagyugyaerik #7764 üzenetére
Sajnos nem, még ha elsőre is látszik, hogy az alaplappal van a probléma ( GPU vs Chipset északi-híd), akkor is kötelezően megajánljuk "ezeket" a vizsgálatokat. A DELL-nél és a HP-nál pedig ezzel a hibakijelző ellenőrzéssel, egyértelművé válik a hiba forrása. Amennyiben úgy gondolod keresd meg a kollégát, nem leszel csalódott, de lehet, hogy már olvastál vissza a referenciákról.
-
Dell XPS
veterán
válasz
jagyugyaerik #7762 üzenetére
Szia,
Elmentél, utána még írtunk! (#7736) Szerintem félreértettél a memóriával kapcsolatban, nem arra gondoltam, hogy félrenézted, hanem hogy egy darab modullal ellenőrizd le légy szíves. Javítással kapcsolatban írjál privit KillHates-nek, 10K-ban megáll.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7747 üzenetére
Segíteni akarsz ráadásul ingyen, ott van a megelőzés lehetősége (gondolom akkor Neki sem egyszerű hozzájutni bármihez is..), és mégsem kell. Nem fogom...
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7744 üzenetére
Szia,
Beírtam február elejére, akkor úgyis pangás van....
-
Dell XPS
veterán
Ezt lehet javítani és cserélni. Az utóbbit, amennyiben ügyes vagy és szerencsés, akkor sikeresen megoldod. Esetleg, ha kifogtál (amire elég nagy az esély, korát is nézve..) egy hasonló "megjárt" darabot, akkor pár hónap múlva újra előáll a probléma. Amennyiben vásárolsz eBay-en esetleg egy másikat, akkor nagyobb az esély a biztos működésre. Ezt a lapot 10k-ért tökéletesen rendbe hozzák, átnézik, leellenőrzik.
Opcionálisan ezek a lehetőségek vannak számodra, nyilván Te az alaplapot javítani nem tudod.
-
Dell XPS
veterán
válasz
jagyugyaerik #7710 üzenetére
Akkor ne csodálkozzál a fekete kijelzőn, egynek bent kell lennie!
-
Dell XPS
veterán
válasz
jagyugyaerik #7707 üzenetére
Szia,
Akkor a memóriát felváltva, esetleg slot-onként is nézted akku nélkül?
Szerk: az önellenőrző ventilátor felpörgést sem hallani?
-
Dell XPS
veterán
válasz
KisBundi #7702 üzenetére
Szia,
Szerintem a kolléga a Chipeset-re gondolt (perifériák vezérlése), azért kérdezte az ellenőrzést. Említette is, hogy javít egy-két darabot.
Szerk: Én is gondolkoztam, amennyiben a BIOS update nem hozott változást, akkor meg kellene nézned a csatlakozást, mert leszűkült a hibaforrás..
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dead_slow #7663 üzenetére
Mozgasd meg alaposan (zsanéroknál megy fel a kábel az elektronikához.), egy kicsit "érzéssel" csavard meg mindkettő irányba, majd kívülről nyomogasd végig, úgy 50mm-es magasságban, hogy változik-e. (ott húzódik az LCD panel elektronikája a fedlap alatt). Nézem addig...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Sanyaman #7647 üzenetére
Hú...ennyire ritkán szokott meghalni az alaplap, egyszer jártam így processzorral is. Amennyiben úgy gondolod keresd meg a "notebook-labort", biztosan segíteni fog Neked.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7636 üzenetére
"egyszerűbb lenne a legközelebbi bolt 50km van tőlem sajna"
Most folyamatában olvastam vissza, akkor KillHates "távolról" is megoldja....
-
Dell XPS
veterán
válasz
jahatpersze #7633 üzenetére
Szia,
Szvsz nem, ez "tipikus" hibája a gépednek, azt hogy nem írták vissza a Service Tag-et az hanyagság. Nem tudom milyen MAC címre gondolsz (hálózati kártya), mert az érdekes lenne....A WiFi kártya nem integrált a típusban, ergo ugyanaz a "mac address"-e. Ilyen szuper javulást nem értek volna el a BIOS update-el és az természetes, hogy alaplapcserénél a legfrissebbet teszik fel.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7628 üzenetére
Szia,
Nagyon sok helyen kapsz, nekem az MX 3 is nagyon bevált...
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
zolee-coul #7614 üzenetére
Szia,
A billentyűzet kivétele után (alatta), már látod a csavart és ki tudod venni.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Baland07 #7610 üzenetére
Szia,
Nekem kicsit homályos a szervíz álláspontja, mert egy ilyen hibajelenség több lehetőséget is felvet. Nyilván ilyenkor (gondolom laikusként) teljeskörű vizsgálatot végez (adapter, csatlakozások, alaplap, tápaljzat, terhelési teszt melegedére, stb), és így hozza meg végleges megállapítását, ill. árajánlatát, elkészítési idejét.
Amennyiben megállapítható, hogy táp IC-vel van a probléma (töltésvezérlő-elektronika), akkor az adapter cseréjével orvosolható. Drágább lenne a beszerezhető adapter, mint maga a gép és ettől gazdaságtalan a javítás, vagy valami kimaradt?
-
Dell XPS
veterán
válasz
wildpig #7604 üzenetére
Mára kifogytam az ötletekből, szvsz, valami fogja, ennél azért egy kicsit többet kell tudnia, gondolkozom...
Egy biztos, ezzel a processzorral mit akart a Lenovo egy ilyen gépben, rejtély...(mobilom erősebb)
Még ha türelmed, rakd újra az egészet (One Key Recovery-vel), néha szokott "csodát" tenni....hátha.
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
wildpig #7582 üzenetére
Én is ezen gondolkozom, amit Te is említettél, hogy ennél gyengébb kártyák is vitték a játékot......megnézek valamit, nemrég találkoztam egy esettel, amikor hasonlóképpen gyenge volt a teljesítmény.
Szerk: annyit már összeszedtem magamba (miután megnéztem a kártyát), hogy ide nem kell szabályozás...
-
Dell XPS
veterán
válasz
germinator66 #7539 üzenetére
Még alakíthatód, de gyanítom, hogy az....
-
Dell XPS
veterán
válasz
germinator66 #7534 üzenetére
Igen, nem is látja, meg kellene nézni egy másik ODD-vel is....(szerintem meghalt..)
-
Dell XPS
veterán
válasz
germinator66 #7531 üzenetére
Erre gondoltam: [link] itt pl. nem sikerült, azért látod az hieroglifákat sorozatszám helyet..
-
Dell XPS
veterán
válasz
germinator66 #7529 üzenetére
Szia,
BIOS felismeri, látod a Setup-ban? A gép egyébként hibátlan, csak az ODD kérdése, csatlakozása merült fel? (Interface) Próbáltad már ki/be szedni az érintkezések miatt?
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7489 üzenetére
Félreértettelek, természetesen elég....
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7483 üzenetére
Nem kell sok.....a lényeg: hogy egyenletesen vékonyan elterüljön a hűtőfelületen (megfelelő előkészítés tisztítás után), amikor a heatpipe leszorításra kerül, és akkor se folyjon ki lehetőleg. Szóval hasonlóan, mint a konzol esetében, esetleg a youtube-on meg tudsz nézni róla egy videót, segítségképpen, mert nehéz vizualizálni ezt.
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7479 üzenetére
Nincs ez másképpen a laptop esetében sem, kivétel, amikor az integrált videokártya hűtését Gap-Pad-el (thermalpad) oldották meg, ill. kiegészítő hőelvezetésre használják a heatpipe-nál.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Executioner #7432 üzenetére
-
Dell XPS
veterán
válasz
bull84ghia #7469 üzenetére
"Már csak arra lennék kíváncsi hogy laptopoknál hol cserélik a pasztát :cpu,gpu kívűl.."?
Ezt a kérdésedet nem értettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged