Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
netzoli
tag
Félig OFF, de a megelőzés és a hibák között szoros összefüggés van.
Tegnap az egy éves Vostro gépemen épp egy videót néztem 1080p felbontáson ([link] - ilyen bordás gumikat én még nem láttam) és feltűnt, hogy 40% terhelés mellett 80-85° a cpu hőmérséklete. Kicsit soknak találtam...
Mivel a gép garanciális, így fel is hívtam a dell support-ot és ma délután hoztak egy komplett új hűtést és a helyszínen (nálam) ki is cserélték (fél óra).
Gondoltam megosztom, mint tapasztalatot, mert sokan nem ismerik a Dell NBD (next business day) helyszíni garancia szolgáltatását.
Halkan megjegyzem, hogy a ventilátort és a bordát elég lett volna karbantartani / portalanítani. De ami egyértelműen látszódik, hogy nem vacakolnak apróságokon, hanem cselekednek.
Szóval megvagyok elégedve. Bár a srácra rá kellett szólnom, mert nem bírtam szó nélkül hagyni, hogy a régi paszta maradványokat azért rendesen takarítsa már le a cpu-ról
Szakmai ártalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook UX3404VA-M9055W
- Stealth 15M 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vill gar
- Szinte új Lenovo LOQ Gamer laptop 3 év garanciával Ryzen7/1TB SSD/16GB DDR5/RTX 4060
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szakmai ártalom...
Pyttawrx