- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Más töltő se tölti, mondjuk már próbáltam mozgatni, de már arra se kezd töltést adni mint eddig. Újra forrasztanám de ma próbáltam szétszedni és hát sajna nem megy. Minden csavart leszedtem, de az alja feszül, és nem akar lejönni, szóval nem merem erővel lebontani. Ebből szervíz lesz.
-
palyszer
csendes tag
Hali. Az a gond hogy ennél a szernál még a biosba se tudok belépni
f2-t ír utánna meg nyomjak shift+f10 et a configurácios beállításolért de semmi nem történik meggy tovább az egész tölti be az xpt
Az everest körübelül annyit ért neki mint az eszköz kezelö semmi adatot nem ir a hangkártyárol vagy hang eszközökröl
-
NEMO1968
őstag
-
tzatzikiii
tag
ha már telepítés második fázisánál jár akkor írhat kékhalált és ujra indúlhat!
Ott a pont.
En egy szoval se mondtam, hogy a telepites elejen kaptama BSOD-t particiotorles-letrehozas kozben, nem, nekem akkor szallogatott el, amikor mar az alapok megvoltak, de meg a konfiguralo feluletnel tartottam.
Es igen, en is azt hittem, memoriahibam van, de nekem anno sajna az alaplap volt a ludas.
-
Hege07
csendes tag
Le is kaptam teljesen, másik windowsot tettem rá, igaz ezis 7-es mert az xp-t nem volt hajlandó telepíteni, bootolás után kék ablak jött az üzenettel h a rendszer károsodása érdekében a számítógép leállt, távolítsa el az új hardvereket v törölje le az új programjait... Szóval most itt vagyok teljesen újrarakva és még mindig fagy.
( nemtettem fel semmi cd-ről, csak a gyári cd-jéről a drivereket.) Memtest-et futattam és nem talált hibát. I dunno.. Most szerzek még egy xp-t, aztán lehet visszaviszem nekik a boltba, de szerintem le fogják szarni, ahogy elősször is tették, v nemlátom 3 hónapig mint a kamerámat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest