- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Hello!
Adott egy HP DV2940SE notebook, aminek a billentyűzetén egy blokkban nem működnek gombjai. Linkelek képet róla, ott pirossal bekeretezve a nem működőeket mutatom.Azt kérdezném, hogy ilyen meghibásodás mitől lehet esetleg, és házilag milyen javítással lehetne neki próbálkozni? Kontakt spray való befújás használhat valamit, ha esetleg nem olyan nagy a gondja? Sajnos az előéletről nincs infóm. A billentyűzetet kivettem, és csak annyit tudok mondani, hogy törés és egyéb fizikai sérülés nem látszik átnézés után.
-
Livius
őstag
Más töltő se tölti, mondjuk már próbáltam mozgatni, de már arra se kezd töltést adni mint eddig. Újra forrasztanám de ma próbáltam szétszedni és hát sajna nem megy. Minden csavart leszedtem, de az alja feszül, és nem akar lejönni, szóval nem merem erővel lebontani. Ebből szervíz lesz.
-
-
Livius
őstag
Hello!
Van egy ASUS Eee PC 1000H netbookom, aminek a tápcsatlakozójával gond lehet. Ha rádugom nem tölt, de nővérem elmondása szerint a dugo mozgatásával volt, hogy elkezdte kapni az áramot és töltött. Azt kérdezném hogy ez egy egyszerű könnyebben kezelhetó kontakt próbléma a táp aljzattal, vagy van valami komolyabb probléma ilyenkor? Jó lenne megjavítani, mert egy új aksi lett bele rakva fél éve. -
Livius
őstag
válasz
Sanzi123 #2855 üzenetére
ITT ha megkeresed a notebook manuálját ott van egy külön pdf "Recovery BIOS and BIOS Update" néven. Ebben részletesen levan írva a menete angolúl. Amit bemásoltam kb ez a lényeg, szerintem.
What is a Recovery BIOS?
If a severe error such as a power failure occurs while the BIOS update is in progress, the BIOS may become corrupted and leave the system in an unbootable condition. The Fujitsu Technology Solutions Recovery BIOS technology allows the repair of the BIOS; a new BIOS can be flashed from a floppy disk or a USB Memory Stick any time, thereby restoring the functionality. The Recovery BIOS resides in its own area in the Flash EEPROM; it is well protected from corruption and available even after a disastrous flashing attempt.
If required, use the following method to recover the BIOS:
1. Turn off the computer, disconnect the A/C power cable and open the case
2. According to your type of mainboard, set jumper to: “Enable System BIOS recovery”; see table below for the jumper settings
3. Close the chassis, reconnect the A/C cable
4. Insert a BIOS Update diskette (see section “How to update the BIOS?”) or an USB Memory Stick and turn the computer on
5. Watch the sounds from the system speaker The BIOS recovery was successful when you hear beeps in the sequence ”short-short-long-longlong” and the floppy activity light turns off. The BIOS recovery may take a few minutes.
6. Turn off the computer, disconnect the AC cable and open the chassis
7. Reset the jumpers to their original position
8. Close the chassis, reconnect the A/C cable and remove the diskette or USB Memory Stick
9. Turn on the computer and enter the BIOS-Setup. (Press the <F2> key during Boot)
10. Select “Get Default Values” in the menu EXIT
11. In the menu “EXIT”, choose “Save Changes & Exit”
The computer will now reboot and the BIOS Recovery is complete. -
Livius
őstag
Hello! Van egy asus eeepc 1000h, aminek az aksija olyan, hogy már nem lehet tölteni, vagyis még néha ha több napig töltésen van, akkor volt hogy elkezdte nagy nehezen. Ezt javítani lehet valahogy, vagy jöjjön egy új aksi inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztalos klub
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest