- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz
kreten67 #21427 üzenetére
Pont az általad említett Asus szervíz miatt írtam...
De nem akarok senkit sem erre buzdítani!
Nekem is volt garanciális problémám a ROG-al. Elküldtem nekik a gépet makulátlan állapotban. Persze lefotóztam előtte mindent.Visszakaptam a készüléket egy rohat nagy és két kisebb fedélkarccal. Az aljlemez csavarja egy helyen hiányzott, egy helyen pedig elnyírt csavar volt benne. De olyan szinten, hogy kiszedni is alig tudtam. Szóltam nekik, visszahívott egy nő, de olyan lekezelő volt... Végül nem lett belőle semmi, mármint csere, vagy bármi egyéb.
Hűtőkör problémám volt vele. Elvileg (papíron) cserélték az egészet, persze arra nem gondoltak, hogy előtte ez is le volt fotózva. Minden egyes címke, periféria, úgy összességében az egész gép. Megtehettem, ugyanis a bolt, ahonnan vettem nem rakott rá szervízcímkét. Szabadon szerelhetem bármit benne. De megmondom az igazat a RAM bővítés miatt ez egyszer történt meg... Szóval csak papíron volt cserélve a teljes hűtőkör, csak mókoltak rajra.Két-három hónap múlva megint előjött a probléma, de akkor már nem is hívtam őket. Még egy év lett volna a gariból... Bevállaltam, hogy magam javítom meg, ugyanis ez a hűtőventi fordulatszámszabályozási hiba sokaknál előjött sok fórumon volt róla szó, amolyan típushiba (inkább alkatrész minőségi jellegű). A hibát a két ventilátor JST1.0 csatlakozójának gyenge minősége okozta. Mivel ilyen 1mm-es raszterkiosztású csatlakozót elég nehéz már krimpelni, így inkább vettem vezetékkel előszerelt csatlakozót és ezzel javítottam, ekkor inkább már mindkettőt.
Levontam a konzekvenciát, miután a félve őrzött, vigyázott 550EFt-os gépemet (~2020-ról beszélünk) a szakszervízben megkarcolták stb. Mondjuk ez nem került nekem semmibe, de valaki jól járt, hogy csak papíron cserélt alkatrészt. (Gyári hűtőkört néztem, akkor 50E környéke volt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest