- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratiferenc
újonc
válasz
baly81
üzenetére
Köszi a választ. Próbálnám akkor lépésenként én is az enyémet
. Először magamról: 1994 ben kezdtem el számítógépekkel foglalkozni, tehát megéltem a szőröspunci korszakot.. értem ezalatt a flopys telepítéseket, a hajlékony flopylemezt, a 20MB merevlemezt, a cdt, stb.. és ezidő alatt megtapasztaltam a kámaszutra minden pozitúrájat minden irányban. Tehát dugtam minden lukba mindent is
. Úgyhogy a régi motoros téma akkor tisztázva.. De mint tudjuk, új idők új problémák
. Betty a csunyalány egy Fujitsu E549 előldeszka-hátulléc -aparát. A bugyijában két db USB3 ki-bejárat, és kapott még egy csókos C dugajt száj gyanánt. Ja és a hóna alatt van egy kártyaolvasó is.. Én ezekbe raktam galádul öreg lompos usb2 és virgonc fiatal USB3 eszközöket is. Ami telis tele volt jóféle crakelt 10-11 windózzal(előbb) majd origi frissen, a MSoft oldaláról leszedett cuccokkal is. De ez mindegyikkel egyformán csak orálszexet játszatott velem
. Ami az eszét illeti az egy I5 8gen proci, az idegrendszerét 8gb DDr4 RAM adja, a méhe pedig egy 256 NV2 SSD. A videókártyája tipusára pontosan nem emlékszem, de csak jó egy windóznak
. Na tehát ennyit Bettykéről. Egyébként cirka 4 óra múlva fel ment a Windows és azóta tökéletesen működik, mint ahogy írtam is már. Csak azt nem értem hogy mi a tosznak tartott ilyen sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Először magamról: 1994 ben kezdtem el számítógépekkel foglalkozni, tehát megéltem a szőröspunci korszakot.. értem ezalatt a flopys telepítéseket, a hajlékony flopylemezt, a 20MB merevlemezt, a cdt, stb.. és ezidő alatt megtapasztaltam a kámaszutra minden pozitúrájat minden irányban. Tehát dugtam minden lukba mindent is
. Úgyhogy a régi motoros téma akkor tisztázva.. De mint tudjuk, új idők új problémák
. Ami az eszét illeti az egy I5 8gen proci, az idegrendszerét 8gb DDr4 RAM adja, a méhe pedig egy 256 NV2 SSD. A videókártyája tipusára pontosan nem emlékszem, de csak jó egy windóznak
. Na tehát ennyit Bettykéről. Egyébként cirka 4 óra múlva fel ment a Windows és azóta tökéletesen működik, mint ahogy írtam is már. Csak azt nem értem hogy mi a tosznak tartott ilyen sokáig.
Pyttawrx