- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz
Ratiferenc #20905 üzenetére
Akkor kb. egy alomból származunk...No, és a műszer amit lukba dugsz, az megfelelő teljesítményű? Mert, ha hamar kimutatja a fogafehérjét, a lány (windóz) csak heverészni fog. Ugyan ez a helyzet, ha kéreti magát.
(Megtörtént eset alapján!) ↓↓↓
Hiába dugtam a megfelelő nagyigényű portba a nagyteljesítményű és nagyméretű műszert, amíg egy kis sikosítóval nem adtam neki megfelelő kontaktot. Egy régebbi kapcsolatomban, amikor egy vékony leányzót nap mint nap a vállamon és a tenyeremben hordoztam, sem volt a kapcsolatunk felhőmentes. Amikor eljött az idő, hiába dugdostam én is bármit bármibe, csak lassan értünk a mennybe, mert hiányzott a bedugott műszerről a sikosító. Már kétszer vesztem vele nagyon csúnyán össze, az eszembe jutott, hogy mikor összejöttem ezzel a lánnyal, az anyukája adott nekem hozzá egy CD-t, amin volt némi sikosító. Ezt kellett a műszer előtt beledugni, kis előjátékot követően, amikor a fő témára került a sor, már percek alatt a csúcsra értünk. Nem kérdeztem tőle, de szerintem volt a családfájában némi távol-keleti beütés, ezért nem szerette szárazon. Mivel a műszerről hiányzott az anyag, nem tudott annyi levet engedni hogy ne fájjon. Végül nem ezért lett vége a kacsolatunknak. Megcsaltam egy jobb adottságokkal rendelkező, vékonyabb csajjal, ez meg rajtakapott minket.
A mostani fiatal(abb) lányok már nem ennyire kényesek, de mivel az afférod még nem tisztázódott a leányzóval, lehet érdemes megbeszélni vele. Lehet más a fekvése is, vagy hiányzik egy kereke. Próbáljátok ki hármasban, de ne csak úgy megszokott módon, hanem élőben Linus Torvalds-al. Akkor is lassan megy el a csajszi? Ha igen, lehet fehérmájú! Az ilyenekkel meg vigyázni kell, mert kalandjai során összedhet nagycsomó vírust, ami nem hiányzik az ember fiának!
De én még belenéznék a gondolataiba is, mielőtt felébred, hátha ott van némi gond. Mert, ha reggel úgy kel fel, akkor egész nap fog tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest