Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaston 009
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni tőletek egy nagyon egyszerűnek tűnő kábeles problémára. A laptop:2016. januári asus N550JX-CN027D. Egy éve kezdődött az első gond az LCD kijelző szalagkábel a tető mozgatására
elmozdult,kikopott vagy megtört lényeg hogy többször újra csatlakoztattam egy darabig jó volt aztán megint sötétbe borult,kicseréltem a szalagkábelt és rögzítettem a csatlakozót szilikon gumival plusz a gyári szivaccsal a hátlappal rányomva.Egy évig jó volt most megint előjött ugyan az ,próbáltam rögzíteni a zsanérhoz a kábelt,még egy szilikon gumit raktam a hátlapfedélhez de csak ideig óráig jó,és sajnos már nem csak a fedél mozgatásánál van gond váratlanul is lekapcsol a kijelző persze minden más megy.Láttam külföldi oldalakon többen is szenvednek vele,típus hiba lenne? most rendeltem megint egy új kábelt... (egy hónap még megjön)Mivel tudnám rögzíteni rendesen ezt a kábelt és a csatlakozót nincs valami tippetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Gitáros topic
- EAFC 26
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Óra topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx