- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
Az előzőt az Ebay-ről rendeltem 22e ft volt, előtte még sosem csináltam ilyet. Nem tudtam hogy is van ez a dolog, hogy csak úgy küldenek egy használhatatlant és kész. Mekkora nagy biznisz selejteket összegyűjteni és eladni jó pénzért.
Az illető 10-es csomagból árult, előttem ketten vásároltak, én voltam a 3. és mikor visszaírtam neki hogy vagy a pénzt vissza vagy küldjön egy új chipet, akkor közölte hogy már elfogyott és a pénznek a felét ajánlotta fel kárpótlásul, amit nem mertem nem elfogadni. Közben nézegettem az Aliexpressen is, ott még drágább ez a fajta, de legalább van.
Valójában én is úgy gondoltam volna, be adom valahová és egy összegért visszakapom éppen hibátlanul, csakhogy itt Debrecenben nem igazán találni ilyen helyet. Az elsőnél 3 hetet ültek rajta hibafelmérés gyanánt és semmi majd elhoztam, a másiknál nem vállalták mert a laptopomra nem tudnának garanciát adni, vagyis a kártya nem belevaló ezért nem, így vettem egyet valakitől, aztán megcsináltattam itt a fórumon a bga topikból is ismert valakivel, aki a végén azt mondta minden rendben vihetem. Aztán otthon elsőre bekapcsolva látom amit fent linkeltem. De a lényeg kb 140e ft-ban van a kártya eddig, és mindenképpen kellene legalább ilyen tudású.....
Szóval agyalok hogyan tovább, persze gondoltam rá, majd talán Budapesten be adom valahová, esetleg posta, de ha van nálam egy chip akkor nem kell várnom heteket a munkára, hamar megvan. Mindenesetre majd még meglátom nem kapkodom el a vásárlást, főleg mert most nincs is miből.Ja volt egy 4. Miskolci bga-s (Gamer topik) illető, fél óráig oktatott arról is többek között miért ne tegyem meg, felejtsem el a kártyát. Beszarás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest