Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsica
csendes tag
Sziasztok!
2015.3 hoban vasaroltam egy fujitsu a544 notebookot
Tegnap 2x lefagyott, majd a kovetkezo hibat produkalta.
Ujrainditas soran csak 1 led eg ami a bekapcs kikapcs alvo modot is az a z betu szeru jel. Sokaig probalkozik egy re jobban hallani az erosodo ventillator zugast, majd vagy lekapcsol teljesen vagy eljatsza ezt a muveletet megegyszer. Nincs kep se hang csak egy kattanas kikapcsolaskor.
Rendben karban van tartva, csak itthoni nem megterhelo hasznalattal szinte csak irodai munka meg jatek se csak egyegy film, alatta laptop hutovel uzemel altalaban.Amit neztem eddig
Kabele jo
Akksi jo
Memoriabol volt itthon egy masik azt tettuk meg bele de nincs reakcio ra
Nem volt horror poros, de van benne egy olyan "fejnelkuli tartocsavar" amit nem tudok kiszedni, igy a teljes hatlapot nem szedtem le.Velemeny esetleg?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- Amazon
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest