Keresés

Aktív témák

• Zsolto

őstag

válasz meba #24 üzenetére

Az Acompnál mindig van ''utolsó darabok'' c. kifutó készlet, a múlt heti már elfogyott, én lesben álltam ;] és amikor az eheti megjött, lecsaptam! :C
    Az alapár 209e + Áfa volt, mire lett benne 60 GB és 512 MB, 235e nettó lett belőle.

Most így néz ki:
    AMD 2400 XP+
    512MB
    60 GB
    XGA (1024x768)
    Ati Radeon 9600 64MB saját DDR Rammal
    meg az egyebek.

Ja, azért hozzá tartozik, hogy nem steril 'originált' példány, de egy porszem sem volt rajta. Inkább a tartozékait kellett összevadászni, de kaptam leírást, cd-ket, töltőt, drótot, dobozt, és persze 1 év teljes garit. De 209e az nem 279e (annyi a listás kisebbik Blockbuster, igaz, az SXGA-s képernyővel van, de nincs ennyi HDD-je).

És gyönyörűűűű! Az MP3 zölden világít, de nem ám vacak két LED oldalról, hanem igényesen, elektrolumineszcens módon.

Van friss teszt:

Aquamark3 GFX 2655, CPU 5201,
    összesen 21158 Aquamark
    1024x768-ban

3Dmark03: 2653 (jobb, mint amit az Acomp oldala hirdet erről a gépről)

Vágjatok bele bátran, mert nagyon klassz. Szédült szép képe van az LCD-nek, nagy fotónézegető vagyok, így komolyak az elvárásaim is. Egészen nagy szögből jól látni, nem homályosul, sötétedik, torzul stb.
    A dizájnja meg veri az összes 'nagy' márkát, jelzem a Gericomok közül is igen kilóg a sportosságával, laposságával.
    No, eleget lelkendeztem, jó nyálcsorgatást -- az Acomp asszem szombaton nincs nyitva :t

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák