Aktív témák
-
karib
addikt
Igen, nagyon okosak a touchpadek (szoftverei). Minden notebook CD-jén ott szokott lenni a telepítő, persze alapból a Windows csak egy PS2 egérként kezeli, és jó, ha a kopogtatós kattintást és a jobboldali görgetést ismeri. De fel kell tenni a programot és aztán annyi mindent lehet állítani, hogy csak na. Bár én maradok a trackballnál és a pöcökegérnél :)
-
Zsolto
őstag
Még valami, mindig elfelejtek valamit.
Az MP3 lejátszó kikapcsolt gépnél megy, és MP3-mal teleírt lemezeket is lejátszik, igaz, csak szép sorban, és nix id-tag. A beépített hangszórók nem érnek sokat, így érdemes valami rendes cuccra kötni a gépet. Viszont a kijövő hang -- ezt már írtam -- nagyon szép és torzításmentes, csak pici cicergés van halványan alatta a halk részeknél.
No, befejeztem. Akinek kérdése van, bátran írjon!
:) -
Yaye
őstag
Nem tudom, nem késő-e de Radeon IGP-s gépet ne vegyél semmi pénzért, ha játszani is akarsz rajta! Legalábbis a régi IGP320-340 páros (előbbi AMD-hez utóbbi intelhez) gyakorlatilag alkalmatlan játékra, 3dmark2001-ben nemigen tudnak többet szánalmas 1600 pontnál. Korábban ilyet használtam, és még a centrinós gépek integrált inteles cucca is jobb volt az IGP-nél.
-
Peat;)
veterán
Ekkora összegnél szerintem megéri a 9600-osat választani aki szereti a játékokat is. Ha a 9000-esnek elfogy az ereje nincs tovább, nem lehet vga-t cseréleni, 9600-os meg 1 évvel biztos tovább húza és az a plusz 30 ezer szerintem a használt (tehát 9000-ea és 9600-as notebook közötti)árkülönbségben is megmarad kb. Ha van rá pénz és nem sajnálod 9600, ha nincs és fölösleges kidobás(nem játszasz igazán) akkor 9000 ilyen egyszerű nem? :)
-
HEBI
senior tag
Jól értetted, a TFT-nél nagyobbat (felbontás és frissítés) is be lehet állítani a CRT-nek. Természetesen különbözőt (TFT és CRT között) is lehetnek.
A gépemen olyat is be lehet állítani, hogy a TFT-nek mondjuk 1600*1200-at állítok be ilyenkor scrollozza a képet melóhoz sokkal jobban használható nagyobb asztalt kapok. -
Il Padrone
senior tag
A laptopok alt.-ban mar tudjak a dual display. Tehat hasznalhatod a monitorodat es a laptop kijelzojet parhuzamosan. De ha regebbi a laptop, akkor is fogja tudni, hogy egyszerre uazt jelenitse meg a monitoron es a sajat kijelzon. Kulso eger, bill. tudsz hasznalni (USB elony, legalabb egyik, mert Y kabel van, de draga).
A monitort is meg tudja hajtani akar 100Hz-el.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Yettel topik
- Le Mans Ultimate
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest