- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Hirdetés
Aktív témák
-
karib
addikt
Igen, nagyon okosak a touchpadek (szoftverei). Minden notebook CD-jén ott szokott lenni a telepítő, persze alapból a Windows csak egy PS2 egérként kezeli, és jó, ha a kopogtatós kattintást és a jobboldali görgetést ismeri. De fel kell tenni a programot és aztán annyi mindent lehet állítani, hogy csak na. Bár én maradok a trackballnál és a pöcökegérnél :)
-
Zsolto
őstag
Még valami, mindig elfelejtek valamit.
Az MP3 lejátszó kikapcsolt gépnél megy, és MP3-mal teleírt lemezeket is lejátszik, igaz, csak szép sorban, és nix id-tag. A beépített hangszórók nem érnek sokat, így érdemes valami rendes cuccra kötni a gépet. Viszont a kijövő hang -- ezt már írtam -- nagyon szép és torzításmentes, csak pici cicergés van halványan alatta a halk részeknél.
No, befejeztem. Akinek kérdése van, bátran írjon!
:) -
Yaye
őstag
Nem tudom, nem késő-e de Radeon IGP-s gépet ne vegyél semmi pénzért, ha játszani is akarsz rajta! Legalábbis a régi IGP320-340 páros (előbbi AMD-hez utóbbi intelhez) gyakorlatilag alkalmatlan játékra, 3dmark2001-ben nemigen tudnak többet szánalmas 1600 pontnál. Korábban ilyet használtam, és még a centrinós gépek integrált inteles cucca is jobb volt az IGP-nél.
-
Peat;)
veterán
Ekkora összegnél szerintem megéri a 9600-osat választani aki szereti a játékokat is. Ha a 9000-esnek elfogy az ereje nincs tovább, nem lehet vga-t cseréleni, 9600-os meg 1 évvel biztos tovább húza és az a plusz 30 ezer szerintem a használt (tehát 9000-ea és 9600-as notebook közötti)árkülönbségben is megmarad kb. Ha van rá pénz és nem sajnálod 9600, ha nincs és fölösleges kidobás(nem játszasz igazán) akkor 9000 ilyen egyszerű nem? :)
-
HEBI
senior tag
Jól értetted, a TFT-nél nagyobbat (felbontás és frissítés) is be lehet állítani a CRT-nek. Természetesen különbözőt (TFT és CRT között) is lehetnek.
A gépemen olyat is be lehet állítani, hogy a TFT-nek mondjuk 1600*1200-at állítok be ilyenkor scrollozza a képet melóhoz sokkal jobban használható nagyobb asztalt kapok. -
Il Padrone
senior tag
A laptopok alt.-ban mar tudjak a dual display. Tehat hasznalhatod a monitorodat es a laptop kijelzojet parhuzamosan. De ha regebbi a laptop, akkor is fogja tudni, hogy egyszerre uazt jelenitse meg a monitoron es a sajat kijelzon. Kulso eger, bill. tudsz hasznalni (USB elony, legalabb egyik, mert Y kabel van, de draga).
A monitort is meg tudja hajtani akar 100Hz-el.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest