- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmy
őstag
Üdv!
Tudtok olyan USB digitális TV tuner javasolni ami szoba antenával meg kábelal is megy és támogatja a korszerü OP rendszert? Olyan 20-25e Ft-ig -
tandris
csendes tag
és ha nem usb-s? hanem beépített kártya? lehet vele mondjuk vonaton tv-zni?
-
tandris
csendes tag
sziasztok! ha kocsiban navigáción, és hordozható tv-n sima kihúzható antennával lehet tv-t nézni, akkor lehet laptopon is amiben van beépített tv tuner?? én úgy tudom h nem. de miért? nem értem...
-
Glitch
csendes tag
szerintem kell az usb2 -- nalam pl ha usb1-es gepre kotom a vevot, 320x240-re optimalizalja a megjelenitest, mig usb2-nel 640x480
Ami tuti, a pineaccle pctv usb 320x240 felett nem tud folyamatos mozgast - nem 25f/s-el jelenik meg a kep, csak max 15-17-el.
G -
Zsu_
senior tag
Akkor most fontos az usb 2.0, vagy elég 1.1 is??
-
Glitch
csendes tag
Sziasztok!
-nekem volt egy usb 1-es Pinneacle Tv tunerem, ami nagyon jo volt, de az usb lassusaga miatt 320x240-nel nagyobb mereture allitott kepnel a mozgasok nem voltak folyamatosak, illetve valosagban nem igazan lehetett vele digitalizalni...
Aztan most kb fel eve lattam, hogy megjelentek az usb2-es tunerek is. Be is szereztem egy Terratec Cinergy 200 usb-t. Ez mar sokkal jobb, merete kb mint egy cigisdoboze, infra taviranyival adjak, es ezzel, igaz, hogy 352.288-ban, de realtime Xvid- codec-el tudok digitalizalni. Persze ez sem tokeletes, nincs benne fm radio, es a teletext is kimaradt - ez utobbi fontos lenne pedig a musorok miatt.
Mindettol fuggetlenul:
ami tetszik: -kis meret, szep kep, realtime codolas -ez persze gepfuggo - infra taviranyito, a programjaval mas softwareket is lehet iranyitani, idozitett felvetelek keszitese mpg1=2-ben
ami nem tetszik: nincs txt, radio, lehetne erzekenyebb is a tuner, nagy 35-40%-os proci terheles
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban kerdese - ha tudok - szivesen valaszolok!
G -
simonzé
addikt
Mámééé? Nincs olyan óriási adatáramlás TVnézésnél, hogy az USB 1.1 ne bírná. Ha digizni akarsz, akkor viszont lehet, hogy szűk lesz.
Szerintem az Avermediának van ilyenje. Most nincs időm rákeresni, de www.aver.com.
Asszem van egy magyar nyelvű tesztje is a www.tesztelo.hu -n. -
Zsu_
senior tag
Bocs, csak most olvastam el a hozzászólásod!
Usb 1.1-em van.
Akkor mind1... :-(((((((( -
Zsu_
senior tag
Ok
Találtam mégyet
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=54787814&f=TVT&o=8
És ez csak bruttó 20 ezer ft. :-))))
Szerintetek milyen lehet?? -
HEBI
senior tag
Korábban én is vettem egy USB 1.1-es Hauppauge (kb.) tvtunert a laptopomhoz, de ez a lassú USB miatt nagyon rossz minőségű képet adott, viszont minden egyébben u.a. tudta, mint előtte az asztali tunerkártyám. A mai USB 2.0-ás cuccok sokkal jobbak lehetnek, de gyakorlati tapasztalatom nincs! Ha nincs USB 2.0-ád akkor meg vegyél egy PCMCIA->USB2.0 kártyát (<10.000 HUF) meg egy Hauppauge USB2.0ás TV tunert.
De legjobban akkor jársz, ha inkább veszel egy TV készüléket! Én is azt tettem!
(Árban ugyanott vagy)
-
Zsu_
senior tag
http://www.tigra.hu/Computer/teszt/cikkek/tv%20tuner/PIXELVIEW%20PLAY%20TV/PixelView%20Play%20TV%20box.htm
Én ezt találtam.
Bruttó 30ezer ft -
Zsu_
senior tag
Köszi :-))
És esetleg tudtok ajánlani valamit?? Melyik jó? -
Zsu_
senior tag
Félreértettél, nem ilyen notebookot szeretnék...
Nekem van egy ASUS L3400-am, és abba szeretnék tvtunert. Ez lehetséges? -
SeF
tag
Ahoj!
Igen létezik ilyen notebook!
GERICOM 5in1 ServerBook a neve és potom 400mátyásért vesztegetik bruttó!
Ezen a linken leírás is van róla, nálunk kapható!)
http://www.erbert.hu/index.php?id=338
Üdv.: SeF -
Zsu_
senior tag
Esetleg nem tudja valaki, hogy lehet-e notebookba kapni
tv-tunert PCMCIA bővítőhelyre? -
HEBI
senior tag
válasz
wassermann #6 üzenetére
De az olyan is, nekem volt. Igaz, hogy csak usb 1.1-es, de valami ritka rossz minőségű képet adott, mert a 1.1 kevés volt neki. A 2.0-as már gondolom sokkal jobbak.
-
wassermann
addikt
Nagyon ritka, ezért biztosan olcsóbb egy USB-s megoldás!!!
-
simonzé
addikt
Ilyen gyakori?
-
simonzé
addikt
Tud valaki olyan notebookot, amelyikben van beépített TVtuner? Akár használtban is éredekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest