- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
A következő laptopra szeretnék kérni egy beárazást! Tudom, hogy ezzel nem lehet sok mindent kezdeni, de úgy kaptam kb 3 éve pontosan nem tudom. A doboza megvan szinte úgy van becsomagolva ahogy kaptam. Garancia és a blokk már nincs meg. Alig volt használva csak böngészésre ill néha utazáskor filmnézésre. De egy idő után nagyon belassult újra akartam telepíteni, de nem sikerült mert, amikor ki kellett volna választani h melyik meghajtóra partícióra csak egy volt és az is 0.0MB-al, (Lemez0). Utánna megpróbáltam a másik usb portról akkor látta a rendes partíciót is de ott meg mindig vmi hiba jött elő telepítéskor, most már ott tartok hogy mindegy melyik portba nyomom bele mindig csak a Lemez0 nevű 0.0Mb-os partícó jön elő, ja amugy egy másik laptopra feltettem ugyan azt minden hiba nélkül. Eddig windows 7 volt rajta. Ti milyen oprendszert ajánlotok ? Vagy mihez kezdhetnék ezzel a laptoppal, amit irtam van egy E5420 as Dell SSD vel 8 Gb RAM-al azzal tökéletesen elvagyok, meg van még egy pót laptop is, szóval ez a harmadik már igazán nem kell. Bár a Dell-hez hasonlóra szívesen becserélném, esetleg ráfizetéssel is. Köszi előre is az árazást és a tippeket. Elnézést ha túl sok mindent kérek.
Gyártó: Asus
Modell: Eee PC R051BX-BLK004W
Processzor: AMD C-60 1.00GHz
Memória mérete: 2GB
Memória típusa: DDR3
Képernyő átló: 10"
Felbontás: 1024 x 600
Integrált VGA: AMD RadeOn HD6290
Merevlemez: 320 GB
Optikai meghajtó: Nincs
Operációs rendszer: Nincs
Vezetékes hálózat: 10/100 MBps
Kamera: Igen
Bluetooth: Nem
USB 2.0: 2 db
Kártyaolvasó: Igen
HDMI: Igen
Lokalizáció: Magyar
Súly: 1,27 kg
Akku 3 cellás 28 Wh (pár óra) -
Miertvansote
tag
válasz
KillHates #23782 üzenetére
Köszönöm az árazást, de azért meglepő számomra, hogy egy ilyen laptop csak ennyit ér. Megértem persze, nem is vitatkoznék az árával. Inkább az lenne a kérdésem hogy ehhez hasonlót tudtok e eladót vagy használtan érdemes egyáltalán ilyeneket venni ? Mert ennyiért szívesen vennék ugyanilyet, nem játszok vele, munkára böngészésre tökéletes számomra. Köszi előre is.
Itt van i3-assal 48-ért, számlával, garanciával Szívesen! Sajnos nem meglepő! Én azokat az árakat igyekszem megadni, amennyiért érdemes "elengedni a kezét" a notinak, nem azokat az árakat amin kínáld. Kérhetsz érte többet, meg is kaphatod, de ha valaki bekínál a HDD nélküli 5420-asodért 55-60 ezret én odaadnám...
[ Módosította: KillHates ]
-
Miertvansote
tag
Sziasztok egy körülbelüli árat szeretnék ehhez a laptophoz, hogy mennyiért lehetne eladni köszi előre is.
Toshiba Satellite L650-148
Processzor: Intel Core i3-330M (2.133, 1066MHz, 3MB)
Chipkészlet: Intel HM55
Rendszermemória: 4GB DDR3 1066MHz (max. 8GB)
Merevlemez kapacitás: 320 GB S.M.A.R.T. 5400
Optikai meghajtó: DVD SuperMulti
Képernyő méret : 15,6'' TFT Active Matrix (1366 x 768)
Videokártya: Intel GMA HD
Audio: Intel HD Audio 24-bit stereo
Kártyaolvasó: 4in1 (SD/MS/MS PRO/ MMC)
Vezeték nélküli adatátvitel: WLAN 802.11 b/g/n
Webkamera: 0,3 MPixel
Csatlakozók: 1db D-sub, 1db HDMI, 1db RJ-45, 2db USB, 1db eSATA
Vezetékes adatátvitel: Fast Ethernet LAN sebesség : 10/100
Akkumulátor: 4400 mAhLítium ion (Bár az akkumulátor szinte használhatatlan kb 10 percet bír ki mostmár)
A laptop kb. 5 éves napi használatban volt, szóval vannak rajta karcolások (csak vékonyak), leginkább a touch pad környékén mintha felpattogozna az a lakk réteg de azért nem veszélyesen. Illetve szervízben sosem volt a winchester kondíciója kiváló(program alapján). -
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Erre a laptopra szeretnék kérni egy árazást:Dell Latitude E5420.
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-2520M CPU @ 2.50GHz (4CPUs), ~2.5Ghz
Memória: 8 Gb RAM
Videókártya:Intel(R) HD Graphics 3000
Lemezmeghajtó: Samsung SSD 840 EVO 500Gb
Akkumulátor: 87 Wh Long-Life (11.1V, min 7.26Ah). (Szerintem kifejezetten jól bírja a régebbi laptopom újkorában sem bírta eddig, egyszer lemértem végig sorozatot néztem rajta meg esetleg két rész között böngésztem pár percet, úgy bírta 4 óráig)
Esetleg plusz még ami nem általános, hogy a billentyűzet meg van világítva, így sötétben is könnyedén lehet használni. Illetve nem kamuzni akarok de szerintem kifejezetten gyors a laptop.
3 db USB port, 1 db VGA, 1 db HMDI, Ethernet, 1 db 1394 port, 1 db eSata, SD kártya olvasó, EC kártya olvasó, Optikai meghajtó.
Garancia nincs rá.
Nagyjából ennyi. Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest