Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Miertvansote

tag

Sziasztok!

A következő laptopra szeretnék kérni egy beárazást! Tudom, hogy ezzel nem lehet sok mindent kezdeni, de úgy kaptam kb 3 éve pontosan nem tudom. A doboza megvan szinte úgy van becsomagolva ahogy kaptam. Garancia és a blokk már nincs meg. Alig volt használva csak böngészésre ill néha utazáskor filmnézésre. De egy idő után nagyon belassult újra akartam telepíteni, de nem sikerült mert, amikor ki kellett volna választani h melyik meghajtóra partícióra csak egy volt és az is 0.0MB-al, (Lemez0). Utánna megpróbáltam a másik usb portról akkor látta a rendes partíciót is de ott meg mindig vmi hiba jött elő telepítéskor, most már ott tartok hogy mindegy melyik portba nyomom bele mindig csak a Lemez0 nevű 0.0Mb-os partícó jön elő, ja amugy egy másik laptopra feltettem ugyan azt minden hiba nélkül. Eddig windows 7 volt rajta. Ti milyen oprendszert ajánlotok ? Vagy mihez kezdhetnék ezzel a laptoppal, amit irtam van egy E5420 as Dell SSD vel 8 Gb RAM-al azzal tökéletesen elvagyok, meg van még egy pót laptop is, szóval ez a harmadik már igazán nem kell. Bár a Dell-hez hasonlóra szívesen becserélném, esetleg ráfizetéssel is. Köszi előre is az árazást és a tippeket. Elnézést ha túl sok mindent kérek.

Gyártó: Asus
    Modell: Eee PC R051BX-BLK004W
    Processzor: AMD C-60 1.00GHz
    Memória mérete: 2GB
    Memória típusa: DDR3
    Képernyő átló: 10"
    Felbontás: 1024 x 600
    Integrált VGA: AMD RadeOn HD6290
    Merevlemez: 320 GB
    Optikai meghajtó: Nincs
    Operációs rendszer: Nincs
    Vezetékes hálózat: 10/100 MBps
    Kamera: Igen
    Bluetooth: Nem
    USB 2.0: 2 db
    Kártyaolvasó: Igen
    HDMI: Igen
    Lokalizáció: Magyar
    Súly: 1,27 kg
    Akku 3 cellás 28 Wh (pár óra)

• Miertvansote

tag

válasz KillHates #23782 üzenetére

Köszönöm az árazást, de azért meglepő számomra, hogy egy ilyen laptop csak ennyit ér. Megértem persze, nem is vitatkoznék az árával. Inkább az lenne a kérdésem hogy ehhez hasonlót tudtok e eladót vagy használtan érdemes egyáltalán ilyeneket venni ? Mert ennyiért szívesen vennék ugyanilyet, nem játszok vele, munkára böngészésre tökéletes számomra. Köszi előre is.

Itt van i3-assal 48-ért, számlával, garanciával Szívesen! Sajnos nem meglepő! Én azokat az árakat igyekszem megadni, amennyiért érdemes "elengedni a kezét" a notinak, nem azokat az árakat amin kínáld. Kérhetsz érte többet, meg is kaphatod, de ha valaki bekínál a HDD nélküli 5420-asodért 55-60 ezret én odaadnám... :U

[ Módosította: KillHates ]

• Miertvansote

tag

Sziasztok egy körülbelüli árat szeretnék ehhez a laptophoz, hogy mennyiért lehetne eladni köszi előre is.

Toshiba Satellite L650-148
    Processzor: Intel Core i3-330M (2.133, 1066MHz, 3MB)
    Chipkészlet: Intel HM55
    Rendszermemória: 4GB DDR3 1066MHz (max. 8GB)
    Merevlemez kapacitás: 320 GB S.M.A.R.T. 5400
    Optikai meghajtó: DVD SuperMulti
    Képernyő méret : 15,6'' TFT Active Matrix (1366 x 768)
    Videokártya: Intel GMA HD
    Audio: Intel HD Audio 24-bit stereo
    Kártyaolvasó: 4in1 (SD/MS/MS PRO/ MMC)
    Vezeték nélküli adatátvitel: WLAN 802.11 b/g/n
    Webkamera: 0,3 MPixel
    Csatlakozók: 1db D-sub, 1db HDMI, 1db RJ-45, 2db USB, 1db eSATA
    Vezetékes adatátvitel: Fast Ethernet LAN sebesség : 10/100
    Akkumulátor: 4400 mAhLítium ion (Bár az akkumulátor szinte használhatatlan kb 10 percet bír ki mostmár)
    A laptop kb. 5 éves napi használatban volt, szóval vannak rajta karcolások (csak vékonyak), leginkább a touch pad környékén mintha felpattogozna az a lakk réteg de azért nem veszélyesen. Illetve szervízben sosem volt a winchester kondíciója kiváló(program alapján).

• Miertvansote

tag

Sziasztok!
    Erre a laptopra szeretnék kérni egy árazást:

Dell Latitude E5420.
    Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-2520M CPU @ 2.50GHz (4CPUs), ~2.5Ghz
    Memória: 8 Gb RAM
    Videókártya:Intel(R) HD Graphics 3000
    Lemezmeghajtó: Samsung SSD 840 EVO 500Gb
    Akkumulátor: 87 Wh Long-Life (11.1V, min 7.26Ah). (Szerintem kifejezetten jól bírja a régebbi laptopom újkorában sem bírta eddig, egyszer lemértem végig sorozatot néztem rajta meg esetleg két rész között böngésztem pár percet, úgy bírta 4 óráig)
    Esetleg plusz még ami nem általános, hogy a billentyűzet meg van világítva, így sötétben is könnyedén lehet használni. Illetve nem kamuzni akarok de szerintem kifejezetten gyors a laptop.
    3 db USB port, 1 db VGA, 1 db HMDI, Ethernet, 1 db 1394 port, 1 db eSata, SD kártya olvasó, EC kártya olvasó, Optikai meghajtó.
    Garancia nincs rá.
    Nagyjából ennyi. Köszönöm előre is a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés