- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
csabors
tag
Bővebben:
HDD-ről vissza tudom tölteni, de DVD-ről nem. Programot elindítom, local, partition, from image, enter. KIválasztom a DVD írót, hibaüzenet: a lemezt nem a NortonGhost készítette, ellenőrizzem a médiát. DVD-re írni csak a Ghosttal lehet, vagy más íróprogrammal is? Én Neroval írtam ISO-formátumban. Esetleg más formátum: melyik az? Vagy írjátok le, hogy Ti hogy csináljátok, lehet tőmondatokban is. -
csabors
tag
Sziasztok!
Norton Ghost-tal (2003) csináltam biztonsági mentést.HDD-ről minden gond nélkül visszatudom tölteni ,de dvd-röl nem. A boot flopit Xp alól csináltam, a ghost által készített fájlokat simán kiírtam dvd-re.Mi a baj? A ghost felismeri a dvdt mert mentési ill. visszatöltési lehetőségként benne van gördítö sávban.DVD-RW re írtam ki.Az gond? Esetleg valami különleges módon kell kiírni ill. visszatölteni...
Segítsetek!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest