- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
és az egyik nokiáról a pc-re, majd onnan a másik nokiára másolva a számokat miért krikszkrakszok jelennek meg az ékezetes betűk helyett ???????????????????
és miért nem ment csődbe a nokia, réges rég, még mielőtt megismerhettem volna??????
-
Wolfskin
őstag
Közel 10 éve van nokiám, és ennél is régebben számítógépezek - nagyjából bármilyen programmal elboldogulok 10 perc után. egyedül a nokia pc suite alkalmazásra nem sikerül még rájönnöm ez idő alatt...
a probléma a következő. van három nokia telefonom. egy 5800 privát, egy c6 céges, amit most cserélnek n8 cégesre.
amit szeretnék elérni (valószínűleg nagyon egyedi probléma lehet, hogy a nokia piackutatásai során soha senkinek nem jött elő, ezért nem is fejlesztettek rá célszoftvert.), hogy ezeket egymástól külön kezeljem."A" telefon telefonszámokat lementeni telefonok\ "A" mappába, majd innen visszatenni a telefonra, amit valóban használok (ne legyen rajta több száz feleslegesen)
"B" telefonok számait lementeni telefonok\"B" mappába
ezeket egymással ne keverje, ne szinkronizálja, mert az egyik céges, a másik privát.
ha nem túl speciális igény, szeretném a fényképeket is lementeni. sajnos a húzd és vidd nem működit, a copy/paste sem, (XXI században a nokia erre nem képes!!!!!!!!) csakis a speciális nokia szinkronizálás, ezzel viszont még az alkalmazások színes kis ikonképeit is lementette, majd letörölte.
nagyon szerettem a nokia telefonjait, telefonálásra alkalmasabb bárminél (az androidtól rövid úton megszabadultam. igaz, mindent tudott, egy dologra nem alkalmas: telefonálásra), amikor azonban arra kényszerülök, hogy a nokia ostoba szoftveres megoldásait használjam, mindig is elfog valami méla undor. bár szerettem, most már nem csak megértem, hogy csődbe mentek, de örülök is.
Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest