- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garfimacs
csendes tag
Bocsánat a túl személyes hangvételért... talán kissé túlfűtött voltam.
Megköszönök minden hasznos választ... ha lesz.. -
Garfimacs
csendes tag
válasz
Garfimacs #48 üzenetére
Köszönöm a segítőkész válaszokat itt is és az ultraérzékeny modik által lezárt topicban isss.... Egy nem nagy guru, mint itt az arcok, hanem egy egyszerű felhasználó letöltötte nekem ( ezt azért még én is meg tudtam volna oldani, csak nem jutott eszembe ) az új PC suitest és voila majdnem minden működik. Nem, nem okozott problémát az, hogy a 6110 symbian és a 6500 meg nem, a proggie okosabb, mint az itt hozzászóló guruk.. ( meg én... de én hülyeuserként érdeklődtem )
Egy probléma maradt: hiába jelzi, hogy a backupből visszarakta a jegyzeteket, azok nem láthatóak... valami ötlet ?
( azon kívül, hogy válaszok nélkül kioktatva lennék pár nagyarcú, ám válszképtelen moditól ) -
Garfimacs
csendes tag
Volt egy NOKIA 6110 Navigator készülékem, a PC Suite-vel csináltam back up-ot. A 6110 tönkrement, vettem egy Nokia 6500 slide készüléket, amit valamiért nem lát a PC suite, viszont amíg nem látja a telefont nem lehet kicsiholni belőle semmilyen elmentett adatot. A kérdéseim az okosokhoz:
1. Miért nem látja a PC-m a 6500-at ? ( Csak PC suite módban, tárhelyként működik minden, mintha egy extra meghajtó lenne. Amikor először bedugtam a 6500-t a PC telepíteni akarta, de végül eredménytelenül. Igaz nincs CD-m )
2. Hogyan lehet legalább a monitoromon láthatóvá tenni az elmentett adatokat? ( Hogy legalább én kimásoljam manuálisan )
3. Nem lesz-e abból baj, ha végül mégis csatlakoztatom valahogy a 6500-t a géphez és backupolom a 6110-ről elmentett adatokat ? ( Ha jól tudom beállításokat és még sok mást is mentett, a 6110 meg Symbian, a 6500 meg series 40 )A nagyon fontos a 2. számú kérdésem lenne, mert behalt egy halom nagyon fontos telefonszámom, jegyzetem.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és segít...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest