Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joci2000

senior tag

válasz xabolcs #825 üzenetére

Asszem megvan a bibi miért nem m1 a winteslás flashed. Azt először át kell konvertálni, és utána beleírni a telába.

Softot úgy frissítesz winteslás flashel, h. előbb átkonvertálod ppm ráillesztéssel (knok progik tudják, ''convert wintesla to fls'' menüpont a misc részben). utána rolis flasher progival betolod 0x200000-ra. utána mennie kell, függetlenül h. milyen soft volt rajta először.
    Ha eeprom baja lenne, akkor is be kéne kapcsolnia.

Wintesla-hoz asszem spéci nokia box kell, vagy a fene se tudja. Azt sose használtam, csak a flash file-okat a packokból. Rolis 4.78b6 flasher progit használok, amivel faxán m1 minden.

3410 modding: azt a project A szerűt is tudom, meg épp azt próbálom összehozni, h. menjen a nokix scriptek is rajta. megpróbálom visszakeresni a funkciókat az egyes scriptekhez. De sajna elakadtam 1iknél, amihez asszem online reversing kell. Ha lex szabadidőm, akkor neki is esek, de most nagyon besűrűsödtek a programjaim. egyszerűbb a dolog, ha rátolsz 1 3310-es softot 2mb-s filesystemmel, és keyboard patchel :) igaz alul és oldalt lex 1 csík, de akkor is faxább lex. a másik megoldás pedig 3350-es softot rátenni, mert ahhoz a képernyő mérete is faxán pásszol, igaz nincs java, de hát vmit vmiért. :U

Új hozzászólás Aktív témák