Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
joci2000
üzenetére
Nem ütközik, csak hajnalban általában furcsa a mondatképzésem, és szokatlanul ragzom a magyart.
A lényeg az, hogy én úgy tudom elképzelni, hogy a szallagkábelnek van egy olyan vége, ami a telefonra csatlakozik, és egy olyan ami majd az adatkábelre. Csatlakozó nélkül elég gáz lenne, és gondolom nem a kisiskolás kábelösszegörcsölős módszert használná. Ha meg folyamatos, ki-berakos megoldás lenne, akkor adna egy újabb pofont a fekának.
Készül, részemről is. Egyenlőre az akadályoz meg, hogy nincs a közelben olyan gép amin lenne párhuzamos port. Most csak az a fontos, hogy sikeresen levizsgáztam
Mod:
Vicces, mostmár nem merem mondani, hogy kövezzetek meg, mert már így is hosszú sorokban állnak az emberek. A 3410 ha jól tudom, már dct-4-es, amit nehezebb is moddolni, és tényleg kevesebb megoldás van rá. Annak meg van az az előnye, hogy Java kompatibilis, és amit a telefon az alap sw-rel is támogat, azt bele is pakolták a Java API-jába. Konkrétan bármi megvalósítható, csak a hw szab határt.
Nem úgy mint a bt-s függvényektől megfosztott Motorolák.
Egyre károsabb rám a fórum. Halmokban állnak nálam a félhalott, és halott telefonok javítás és mod céljábol. Szörnyű!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest