Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xantomas

őstag

válasz joci2000 #651 üzenetére

Nem ütközik, csak hajnalban általában furcsa a mondatképzésem, és szokatlanul ragzom a magyart.

A lényeg az, hogy én úgy tudom elképzelni, hogy a szallagkábelnek van egy olyan vége, ami a telefonra csatlakozik, és egy olyan ami majd az adatkábelre. Csatlakozó nélkül elég gáz lenne, és gondolom nem a kisiskolás kábelösszegörcsölős módszert használná. Ha meg folyamatos, ki-berakos megoldás lenne, akkor adna egy újabb pofont a fekának.

Készül, részemről is. Egyenlőre az akadályoz meg, hogy nincs a közelben olyan gép amin lenne párhuzamos port. Most csak az a fontos, hogy sikeresen levizsgáztam ;)

Mod:
    Vicces, mostmár nem merem mondani, hogy kövezzetek meg, mert már így is hosszú sorokban állnak az emberek. A 3410 ha jól tudom, már dct-4-es, amit nehezebb is moddolni, és tényleg kevesebb megoldás van rá. Annak meg van az az előnye, hogy Java kompatibilis, és amit a telefon az alap sw-rel is támogat, azt bele is pakolták a Java API-jába. Konkrétan bármi megvalósítható, csak a hw szab határt.
    Nem úgy mint a bt-s függvényektől megfosztott Motorolák. :(((

Egyre károsabb rám a fórum. Halmokban állnak nálam a félhalott, és halott telefonok javítás és mod céljábol. Szörnyű!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák