Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
feelin, csakis azért. 6230as van a bátyónál, az mindenre elég, de annyira felesleges nekem ez az mms-szineskijelző-kamera dolog.
amiket leirtam, azok kellenek, bár most ppc-mobil irányba kacsingatok, de az meg a ló toololdala. notebook mellé felesleges zsebbe is egy számitógép...szóval mondjuk egy okostelo megérné, de az meg megint kb 60-80e, ha joo, ha uj, stb...
csak ahogy nézem, szinte semmi nem lenne megoldható olyan szinten, hogy azt megérje elkezdeni, és mivel olyan vagyok aki nem kezd bele semmibe amit nem tudna professzionálisan csinálni (mellesleg azért, mert sose tudom abbahagyni féluton a dolgaim...), inkább marad a megveszem készen változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- FIFA 16 Playstation 4
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest