- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ezt a bekapcsoló kijelzőt én is tapasztaltam már. Amikor éjszaka ülök a gép előtt, és mellettem van az asztalon, eléggé feltűnő jelenség. Biztos, hogy nem azért van, mert csökken egy pálcikával a töltésjelző. Valamelyik este három-négyszer eljátszotta pár órán belül, és a töltésjelző mindig ugyanott állt.
-
erdoke
titán
válasz
Jégkokó #1682 üzenetére
Nekem ilyen van, szerintem nem ormótlan és nem néz ki hülyén. Egy gombbal itt is tudsz hívást fogadni, újratárcsázni, stb.
Szerintem fényévekkel jobb mint a ''gyári'' headsetek (9 g!), és egy AAA elemről is tölthető útközben, nameg adnak hozzá 4 féle mobilos töltő adaptert, tehát a Nokia töltőjével is tudom tölteni.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Coyote2000 #1640 üzenetére
Mi a szakmai véleményed?
[Szerkesztve]
-
erdoke
titán
válasz
Coyote2000 #1400 üzenetére
Furcsa, hogy a szerinted (és a Nokia szerint) az a béna, aki nem akarja buherálni a 100e Ft-os telefonját.
Az asszony 2+ éves Siemens SL55-je még ma se nyiszorog, és az új Samsung D600-a se úgy néz ki, hogy valaha is fog.
Csúcskategóriás telefontól szerintem jogosan elvárható, hogy ne legyen ilyen gagyi fílingje. Ahogy az általam említett Nokia elődöknek se volt (meg a 6210-nek se, de az azért egy fokkal gyengébb volt). -
-
erdoke
titán
Miért lötyög és nyiszorog a burkolata?
A 6310i nem csinált ilyet. Azt hiszem, az utolsó jó telefon ez volt, előtte meg a 6110.
Miért nem csinálnak normális telefont a sok multimédiázó xar helyett? -
erdoke
titán
Megbolondulni látszik a telefonom. Hangpostára irányítottam, majd pár óra múlva megszüntettem az átirányítást. Viszont takarék üzemmódban továbbra is ott csoszog az átirányítást jelző telefonkagyló nyíllal az óra és a kulcs társaságában. Ha kioldom a billentyűzárat, akkor nem látszik az átirányítás, és a szolgáltatótól lekérdezve is inaktív a státusza. Többszöri ki-be kapcsolás után is maradt a furcsaság.
Ami érdekes, hogy korábban már több tucatszor volt hangpostára irányítva, és nem jelentkezett ez az anomália. -
erdoke
titán
Újabb kérdés:
Erre a telóra hagyományos (értsd: transzparens hátterű) operátor logót nem lehet feltenni? Akárhogy bűvészkedtem, mindig egy fehér téglalapban jelenik meg a logó, ami ugye kitakarja a hátteret. Nekem csak egy pár betű kellene, vagy inkább semmi a T-Mobile H helyett. -
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #1190 üzenetére
Köszi, megvan. Mindenhol néztem, csak a szervezőben nem...
-
erdoke
titán
Help, pls.
Nemrég lecseréltem az ébresztés hangját a telefonban, de sehogy nem tudom visszaállítani vagy újra cserélni. Ez a mostani pedig nem elég risaztó, elalszok rajta...
Tudjátok, merre kell ezt cserélni, egyszerűen nem találom. Az is lehet, hogy PCDuite vagy OPM segítségével tettem, de ezekben se látok ilyen lehetőséget.
Előre is kösz. -
erdoke
titán
válasz
Coyote2000 #913 üzenetére
A business card kompatibilis, mert bármilyen közvetlen módszerrel át tudom vinni (SMS, BT, infra), csakhogy 300 bejegyzést egyesével másolni kicsit gázos.
-
erdoke
titán
Küzdök itt egy ilyen telóval, át akarom menteni egy 6310i tartalmát. Sajnos a hozzá adott PC Suite gyakran még a 6230i-re is azt mondja, hogy nem ismert, a 6310i-t viszont nem is ismeri.
Oxygen Phone Manager jó lenne, de csak a 2.8.x támogatja ezt a telót, így hiába mentem le régebbivel a 6310i-t, nem érek vele semmit. Valakinek ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest