- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Coyote2000
őstag
válasz
Görgőőő #1290 üzenetére
Az eddigi 1292 hozzászólásból legalább 600 foglalkozik azzal, hogy miket tud a 6230i, milyen MMC-ket lehet venni, hol és mennyiért, és hogy mit érdemes venni hozzá egyáltalán az MMC-n kivül.
Nehogymár megismételjük a fél topikot!
Görgőő légyszi vedd a fáradtságot, és olvasd vissza a topikot. Szerintem minden kérdésedre választ kapsz, mert nem maradt már szinte semmi, ami ne lenne egyértelmű a telefonnal kapcsolatban...
A ''6230i vs 6020'' újdonság volt, de menjünk már vissza odáig, hogy ''milyen a kijelzője meg a kamerája, meg ilyenek...''
Azt hiszem, a többség egyetért velem. -
Coyote2000
őstag
válasz
Görgőőő #1283 üzenetére
Ez az egyeni igenyeidtol fugg. Nekem 6020 nem kene, mert nem elegendo a tudasa. 6230i-t hasznalom mp3 lejatszo helyett, mert sokkal szebben szol, mint barmelyik lejatszo 25ezer alatt. Fenykepezoje nem erdekel, de a szervezofunkciok, a bovitheto memoria meg a BT, infra, USB kapcsolat miatt mellette dontottem. Mondjuk a videofelvetel is jol jott parszor...
Sokat nezegettem a telefonokat, es hosszu huzavona utan valasztottam 6230i-t. Jo dontes volt. 6020 nem is ebbe a kategoriaba tartozik...
Viszont, ha az arakat is nezzuk, akkor ha jol tudom, 6230i majdnem 2x annyiba kerul - ezert jol meg kell gondolni, kinek mire van szuksege. Bar sztem 6230i ketszer szebb is a 6020-nal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest