- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
válasz
Balinov #1116 üzenetére
A wmiprvse.exe leginkabb akkor aktivizalodik, ha un/installalsz vmit. Ezek utan szereti magat a futo folyamatok kozt felejteni. Ha fut es nem tunik el, akkor nyugodtan lodd le, win normal futasahoz nem kell. Nezz korul a winnel indulo progik kozott, h mi indukalhatja a futasat.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Balinov #1116 üzenetére
A wmiprvse ha a wbem mappában van, akkor jó eséllyel nem spyware, de ha rákeresel, és a tulajdonságai között megnézed, ott Microsoftnak kell lennie a verziószám lapon.
A Delf.DSX egy trójai, különösebb módja nincs az irtásnak, a friss vírusdef. adatbázisoknak fel kéne ismerniük, és törölni, esetleg még az antispyware progikkal is meg lehet próbálni. Esetleg külön csak a fájlt átvizsgáltatni. Ha nem megy, vagy nem enged hozzáférni, akkor ha fut, állítsd le a wmiprvse.exe-t feladatkezelőből, majd úgy próbáld meg kézzel kitörölni a system32 mappából azt a tmp2 kezdetű .bk fájlt. Ha így sem megy, akkor csökkentett módban ugyanígy.
de még egy olyan tippem is lenne, hogy esetleg hamis riasztás, de ez csak a második gondolatom. amúgy nagyon úgy tűnk mintha egy backup fájl lenne, csak nemtom mi hozta létre, ha egyáltalán. -
plömplöm
őstag
a beállítások között találtam egy ''csendes üzemmód'' című izét, azt pipáltam be, azóta nem szólt semmitse nekem. hátha ez az. azóta továbbadtam az infót annak akinek kellett hogy próbálja ki ő (is), egy teljesképernyős dos ablakban futó könyvelőszoftver ment le a tálcára emiatt az értesítések miatt és bosszantotta őt a dolog, hát meglátjuk...
-
Sianis
addikt
- Profilokat lehet állítani nem? Most nem tudom neked kipróbálni, de biztosan be lehet állítani az ilyesmit, hogy törölje, ha vírusos és nem tisztítható.
- A bezárós dolog sajna még nekem sem sikerült, de régóta készülök, hogy mint több éves licenszes írok nekik egy levelet egy ilyen funkcióról. Eddig mindíg nagyon segítőkészek voltak!
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Cyberpunk 2077
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest