- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Apollyon #1853 üzenetére
Ezt a feltöltést majd megnézem köszi.
Illetve még lehetnek meglepetések... ;D
Na, kíváncsi vagyok. Pár száz órát még nem veszem tutira, most még csak ismerkedek a játékkal, de ki tudja..?!
Írtam a PS4 topikba, hogy mennyire komoly, hogy így 3 év után, 4000ft-ért elég jó játék lett ez. Egyrészt nagyon gáz amit az elején csinált a Hello Games, másrészt meg tiszteletreméltó, hogy végül eddig jutottak.
-
.LnB
titán
Tegnap eljutottam odáig a questline-ban, hogy már warp-olni tudtam.
Az a lehetőség amit ígértek, hogy mi nevezhetünk el dolgokat, fedezhetünk fel, az benne van végül a játékban?
Tetszik egyébként, el leszek vele egy ideig. Így lazulva, nyugisan tényleg jól el lehet vele lenni. Viszont ami fura nekem, hogy én azt hittem, hogy ez egy "én vagyok az elveszett felfedező" játék. És egyedül vagyok. De egyáltalán nincs meg az egyedüllét érzése.
-
.LnB
titán
@PS4:
Néztem ezt a videót [link] a játékról, de én semmilyen beállítási lehetőséget nem látok. Csak, lockolni tudom a framerate-et. Ezt hol lehet beállítani, hogy 1080p 60 fps legyen? Kipróbálnám melyik jobb.
-
.LnB
titán
válasz
Apollyon #1846 üzenetére
Köszi.
Most, hogy említetted az Awakenings küldi nevét, rákerestem (YT-on). És igen, azt nyomom. Viszont én miután felszálltam a hajóval, valami jelet követtem egy másik bolygóra. És ott lelőtt egy olyan repülő scanner robot amikor bányászni akartam.
Szóval én nem Space Station-re mentem.
Ezeket a multiplayer opciókat is átnézem majd köszi.
"Chill game", igen azt látom, hogy rá kell hangolódni.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Megvettem PS-re a játékot, mert állítólag már elég jó. Játszottam vele egy kicsit, de eddig nem kapott el a hangulat. Nem tudom mennyire random a játékmenet, de megjavítottam a hajót, és elrepültem egy bizonyos rádiójel után. Ott tartok most.
Jó indulatból kérdezem, hogy mit kell/érdemes ebbe a játékba csinálni? Merre induljak? Úgy értem, hogy itt az elején a küldetéseket kell csinálni? Vagy menjek csak random amerre látok? Adjatok kezdő tippeket légyszi.
Gondolom nem ma kezdtétek, és lehet, hogy a játék eleje is teljesen más már mint a megjelenéskor, ezért nem tudom tudtok e tippeket adni a játék elejére vonatkozóan. Remélem.
Kicsit utánanéztem a játéknak (ma/tegnap). És látom, hogy azért jóval több van benne, mint, hogy egy kis lézerrel bányászom a köveket.
Eléggé "tudatlanul" vettem meg a játékot. Nem sok mindent tudok róla. Gondoltam, szeretem a sci-fi-t, és majd felfedezem a galaxisokat mint Brand doctor a kedvenc filmemben. De nem úgy indult ez a kaland mint vártam.
Előre is köszi ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged