- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A HG-val kapcsolatban, ez elég hosszú sztori, és sajnos nem lehetünk biztosak az igazságban.
Régen azt rontották el, hogy mindenféle lett ígérve, de nem lett megvalósítva. Ezt nem tudni miért tették, még az is lehet, hogy a Sony kényszerítette belőlük ki a megjelenést (vagy nem készültek el határidőre stb.).
Konzolon nem tudom mennyi, azt tudom hogy Steamen 54 euró a játék, vagy EU-n kívül 60 dollár. Akik ennyiért megvették megjelenéskor, joggal voltak felháborodva, hogy a tizedét nem kapták az ígérteknek.Azóta azért kipofozták a játékot, rengeteg plusz funkció került bele, ami eddig nem volt.
A fő platform egyébként a PS4, aztán a Steam, aztán a GOG. Most már XBOX is játszik ugye a NEXT update óta, de szerintem még mindig a PS4 a prioritás.
-
Apollyon
Korrektor
"Az a lehetőség amit ígértek, hogy mi nevezhetünk el dolgokat, fedezhetünk fel, az benne van végül a játékban"
PS4-en nem tudom hogy hívod elő, de nálam PC-n az az "Esc menü" alatt található "Discoveries" amit keresel. Feltöltés előtt át tudod nevezni a bolygókat / rendszereket, feltöltés után nem. Feltöltésért cserébe kapsz nanite-okat.)
"De egyáltalán nincs meg az egyedüllét érzése."
Párszáz óra után meglesz ;D
Illetve még lehetnek meglepetések... ;D -
Apollyon
Korrektor
Pont még hozzá akartam tenni, hogy mivel a chill mellett ez egy exploration game is, szerintem ne olvass játékon kívüli leírásokat, meg youtube videókat, mert lespoilerezi a dolgokat.
Az ingame guide az teljesen rendben van.Azok a repülő robotok sentinelek, de erre is minden fény derül a játékban a sztori folyamán.
Én még az 1.38-as patch idején vettem meg, akkor még szerintem nehezebb is volt a játék, és nem néztem leírásokat, sokkal nagyobb fun, amikor magadtól jössz rá mit-hogy kell operálni.)
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem a legegyszerűbb módja a tanulásnak, ha bázist építesz.
Az az Awakenings küldisorozat amit most követsz az kicsit más jellegű, az elején csak az van azt hiszem, de amint eljutsz a bázisépítéshez, inkább az legyen a prioritás.
A bázisépítés ott kezdődik, amikor eljutsz oda, hogy le kell rakni egy base computert. De elég mindig csak az instrukciókat követni, amíg megtanulod mit hogy merre.) Mivel még új vagy a játékban, mindig olvass el minden szöveget / párbeszédet.
A multiplayer opciókban vagy hol, nézd meg a beállításokat, ahol lehet állítani, hogy ha csatlakozik hozzád egy játékos, akkor az mit tudjon csinálni. Lehet állítani, hogy tudjon-e téged sebezni, a bázisodhoz hozzáadni, elvenni, törölni stb.
Én ezeket kikapcsolnám, főleg permadeath módban.Amúgy ez egy chill game, ha bejön az ilyesmi akkor nem fogsz benne csalódni.)
(#1844) 3.Aragorn: nem lehet nevet változtatni, csak steameden keresztül. Most nem tudom megnézni, de szerintem ott lehet valahogy nicket változtatni, és akkor a játékban is változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged