- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
zharkanyi #1294 üzenetére
Pacsi. Én most minden Vy'keen monolith szövegéről készítek screenshotot, mert lehet ebből "könyvet írni" (értsd: van olvasnivaló). Bár nem csodálkoznék, ha valami fanatikus nem gyűjtötte volna már össze
A korvaxokkal is össze kéne barátkozni, mert az Atlas miatt megnőtt náluk is a standingem.
-
baphomet
senior tag
-
Uyuarasy
tag
válasz
zharkanyi #1013 üzenetére
Igen, viszont szerintem igy is tul egyszeru. Olvastam Steam forumon, hogy paran kiakadtak a 'survival' tag-en, mivel kb. semmi sem indokolja, es mar en is igy latom kb. 30 ora jatek utan. Ha nem egy sentinel rave party a kezdobolygo, akkor kb. lehetetlen meghalni.
Csak harom rendszerben jartam meg, kb. 15-20 bolygobol egynek a faunajat nem fedeztem fel teljesen, nincs tul sok penzem, hajora nem koltottem, az exosuit-om 38-as, de ha napi par oranal tobbet jatszanek, tenyleg csak egyszeru repetitiv farmolas lenne a jatek...
-
Vesa
veterán
válasz
zharkanyi #796 üzenetére
Ha PC-n játszol, akkor a lőfegyvert (boltcaster) az "R" gomb megnyomásával lehet újratölteni, míg a "Mining lasert" a szokásos módon plutóniummal vagy más hasonlóval az inventory-ból.
A gránátnál magát a "lőszer" mennyiséget nem kell külön tölteni, hanem ha kifogyott akkor üresen lőni kell egyet és automatikusan újratölti a max gránát mennyiséggel. Viszont magát a gránátvető szerkezetet a bányászlézerhez hasonlóan, időnként újra kell tölteni energiával, szintén az inventory-n keresztül. -
warcat
veterán
válasz
zharkanyi #796 üzenetére
A fegyvereket után kell tölteni a multi-toolban.Boltcaster üzemmódra X-el váltasz,a gránátvetőt meg a középső egérgombbal lehet elsütni ha pcről van szó.Persze ezeknek lennie kell hozzá a multi-toolban.
Pénzszerzésre egy csomó trükk van,ezt volt is róla szó meg linkeltem(ünk) is leírást hozzá.-vannak olyan bolygók,holdak ahol szimplán halmokban hevernek a 27.5k/darabért eladható cuccok.Ezeket gyakran sentinelhorda őrzi,de olyan is van,hogy nincs semmi ellenfél szinte,csak lapátolod össze és hordod az árushoz
-fenn az űrállomásokon és az ott landoló npcknél is vannak csilaggal megjelölt árucikkek.Ezt ők hiánycikknek tartják és képesek az átlagár akár kétszeresét is kifizetni érte.Jelenleg van olyan is,hogy a folyamatosan érkező hajók és az állomás szükségletei eltérnek,ezért csak szaladgálsz kinnt a hangárban,veszed a cuccokat,majd besétálsz és eladod duplaannyiért
-Bypass chip craftolás. 10 iron és 10 plutoniumból 3500 unitos chip lesz,telepakolod a hajót vassal és plutoniummal amennyit elbír hogy maradjon valamennyi hely még a táskádban a gyártáshoz,majd leszállsz egy árusnál és elkezded gyártani,majd eladod.Nem kell ecsetelni,hogy 2500/2500ból mennyi pénz lesz és ez egy kezdő hajóban is elfér,a két leggyakoribb elem,barlangokból 10 perc alatt kifarmolható.És igény esetén ezt még lehet kombinálni olyan naprendszerrel,ahol a fenti csillagos rendszernek megfelelően duplán fizetnek érte az állomáson.
A fenti módszerek és a cifrázásuk eléggé triviálissá teszi a pénzkérdést szóval csak ésszel és saját belátás szerint.Mivel nem kell 180 milliót kiadni a legnagyobb hajókért sem,hanem csak keresel elég roncsot hozzá ami ingyen van,így elkölteni sincs mire miután pár millióért kimaxoltad a táskát.Nehogy belefuss abba,hogy jajj nincs már miért játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Macbook White 13" unibody
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest